打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 唔想再理,唔想煩

等你好撚耐 "您好嗎" @@ 實知你會出黎大篇章地9up

第2,如果你搵到個團叫ST既先好講野,唔該  :  Simpl ...
灌島彗 發表於 27-11-2010 21:37

第1就能說吧,小學雞,看來你連中文都不會看
話說今日打會戰,他們笫一場開加速外掛 唔緊要 俾我地知道之後 笫二場就熄左 ok熄左吹你唔漲 跟住很愛咀泡而沒有實力的 omgwtf 和  霜乂兒 說人垃圾  但竟不敢跟這個所謂垃圾單挑 他受盡挑引 都給他用種種的理由推塘 說甚麼勁人不和垃圾單挑  還有很多很多的藉口 甚麼自認托三帝?不知醜的嗎=)? 難道st的人就是這麼淆低?    請ST的強者快出來接受挑戰! (請不要請槍哦)
回復 支持 反對

最後希望,我而家只係要話omg個問題
佢話我垃圾,我唔會忍住囉
唔通你係咁比人話垃圾咩都唔聲
我對唔住自己良 ...
殘影乂魂 發表於 27-11-2010 22:23

咁你真係垃圾.
回復 支持 反對

咁你真係垃圾.
您好嗎 發表於 27-11-2010 22:27

1-9點 同我嘔返哂出黎唔該   我知9點都串到你  . 所以回唔到呢- -"
回復 支持 反對

我係垃圾又點,只係唔想比垃圾話番垃圾
對住一 d連垃圾都唔敢打的人
比我一定會打,打嬴咪封我把口囉
你冇料話咩人垃圾,學咩人講??
回復 支持 反對

回復 29# 殘影乂魂

嘛...首先omg強不強在44大家有眼見,亦有不同意見,

但他在1v1方面拒絕挑戰,亦是合理的。

那你沒理由被人在44說垃圾時,使用11來表現實力吧..

就算他真的沒任何合適理由說你垃圾,你也不一定要用這態度去回應他的。

當初我加入st時,亦曾被人說過很多次垃圾。

那又如何?被人說垃圾,看不起,就不能努力練習,超愈他?
回復 支持 反對

講真 omg同狼發生咩事真係唔知
冇同佢地玩好耐
不過請 閣下不要以st會名黎插
以免做成甚麼不必要誤會
(例如甚麼小學雞開個會叫st又叫你甚麼甚麼不要對號入座那些

前st會員 ant字

(補充一句,要說霜乂兒這個ac是st,倒不如說cm會更接近)
回復 支持 反對

我而家又話我自己廢過佢??
我洗超越佢@@
回復 支持 反對

我係垃圾又點,只係唔想比垃圾話番垃圾
對住一 d連垃圾都唔敢打的人
比我一定會打,打嬴咪封我把口囉
你冇料 ...
殘影乂魂 發表於 27-11-2010 22:34

會戰贏你咁多場都唔夠格?
回復 支持 反對

會戰贏你咁多場都唔夠格?
omgwtf723 發表於 27-11-2010 22:47

咩唔夠格?你夠就黎同我打囉
洗係度講???
回復 支持 反對

等你好撚耐 "您好嗎" @@ 實知你會出黎大篇章地9up

第1,如果你搵到個團叫ST既先好講野,唔該  :  Simpl ...
灌島彗 發表於 27-11-2010 21:37

第1,要說霜乂兒這個ac是st,倒不如說cm更接近
第2,絕對冇問題,不過請更改任何與st有關的字眼才說這種話
第3,我倒沒聽過有人用x眼聽東西的,無視你那個x字,莫非你是用眼聽東西的?
第4,佢冇引用過任何對話,果個你字亦不是對你說,請張開你那雙所謂x眼"聽"東西
第5,公會戰除了個人技術還追度意識走位和團隊合作,你能以1on1展示這種實力嗎
第6,3v3比賽霜乂兒和omgwtf是列作正選名單一人,只是有些個人理由而參加不能
第7,同第4點
第8,據說他們對於戰積這麼垃圾深感失望,所以解了會,你又哪兒知道他們沒有收自己x?
第9,你是問霜乂兒,我不能代答
回復 支持 反對