打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 唔想再理,唔想煩

你這也看不出我要說明些什麼
中文也未免太差了
是否願意在這裡沒關系的 ...
omgwtf723 發表於 27-11-2010 20:27

先不跟你說這個  回正題吧  免得有人扯開話題^_^
回復 支持 反對

看來你們真的是個小學雞`
第1,如果你搵到個團叫ST既先好講野,唔該
第2,我以經退左ST好耐了,唔好再屈我
第3,如果話我地有外掛,你可以影相/拍影片 仲有如果你的只係懷疑1個人有用,咁就唔好話埋另外果3個(如果你唔識用中文表達我唔會怪你^^)
第4,我話你垃圾咪垃圾囉,吹咩?玩SD唔可以講事實?死垃圾魂,死垃圾魂,我中意講呀,吹咩?
第5,仲有你唔係以為自己好扌然勁啊?我地淆你?收皮吧,1V1有7用咩?你睇下官方有無1v1既大型比賽出到名囉~
第6,如果你想出名既就來報名打比賽啦,話我地垃圾?咁3v3第1係咩?垃圾?笑
第7,你話咩等埋邊個邊個先打,唔係1v1好勁架咩?洗咩要隊友啊,你1打7啦神手
第8,比人打到解會就唔該收下皮先
第9,通常4v4唔夠人打之後再叫人玩1v1果d既智商都唔好得去邊,以為自己好勁啊?
垃圾魂
回復 支持 反對

真是很多的藉口 ~_~  講黎講去咪又係驚 ~_~  淆咪講出黎囉  講句sorry  洗死咩 -.-"

你若是有料的話 ...
灌島彗 發表於 27-11-2010 20:50

如果我真的是個人技術垃圾的話
那我"強大"的隊友為什麼會讓我玩,還要是s機
還有一點
是你們先誣告我們開加速的
先撩者賤,你不是不懂吧?
回復 支持 反對

看來你們真的是個小學雞`
第1,如果你搵到個團叫ST既先好講野,唔該
第2,我以經退左ST好耐了,唔好再屈我
第3, ...
您好嗎 發表於 27-11-2010 21:04

等你好撚耐 "您好嗎" @@ 實知你會出黎大篇章地9up

第1,如果你搵到個團叫ST既先好講野,唔該  :  Simple.T  呢個會咁臭 有玩SD耐小小都識喇  
第2,我以經退左ST好耐了,唔好再屈我     :       咁我以你個人名義黎講囉  omgwtf 同 霜乂兒(即是你本人)  ok?
第3,如果話我地有外掛,你可以影相/拍影片 仲有如果你的只係懷疑1個人有用,咁就唔好話埋另外果3個(如果你唔識用中文表達我唔會怪你^^)  :我地淨係話你地隻kb加速左 當時ac名係 loveUp   你邊隻屎眼有聽我地講過話你地其他3個有開外掛  相片?唔該.
第4,我話你垃圾咪垃圾囉,吹咩?玩SD唔可以講事實?死垃圾魂,死垃圾魂,我中意講呀,吹咩? :   首先 你話錯人 我唔係阿魂  我係當時同阿魂同組一齊玩的人  
第5,仲有你唔係以為自己好扌然勁啊?我地淆你?收皮吧,1V1有7用咩?你睇下官方有無1v1既大型比賽出到名囉~    : 即是代表個人技術是沒用的? 單刀單槍單狙也是sd另一種遊戲形式 最能夠代表 個人技術 的強弱  你敢說沒用?  
第6,如果你想出名既就來報名打比賽啦,話我地垃圾?咁3v3第1係咩?垃圾?笑   :  下  3v3 果次有你地份咩? 有omgwtf 同 霜乂兒 份咩  你好像只是掛名   聽說你是沒出席任何一場比賽而得到金天蜜娜的人  難道我聽錯了嗎?   若聽錯的 我可以跟你說聲對不起^_^     現在明顯是針對你們2人   
第7,你話咩等埋邊個邊個先打,唔係1v1好勁架咩?洗咩要隊友啊,你1打7啦神手      :   我有講過要等邊個= ="? 我啵! 請指出
第8,比人打到解會就唔該收下皮先       :   我地4個都唔同公會  咁岩夠人先開個公會聚埋一齊玩下  玩完梗係解會各散東西架喇    你地咪又係開會解會 開會解會咁打會戰 咁又好出奇既 要拎黎講既 - -?
第9,通常4v4唔夠人打之後再叫人玩1v1果d既智商都唔好得去邊,以為自己好勁啊? :  又9up-.-?  咁你地事實係唔係淆先 ?講聲

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
風乂 -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

唔打=/=淆
唔接受挑戰=/=淆

首先要搞清楚這事。

你們就算勝出,又如何?

那些人說你們垃圾,有必要以牙還牙嗎?以實力表示證明給他們看不行嗎?

我不是有意引起罵戰,只是在這表示自己意見而已。
回復 支持 反對

如果我真的是個人技術垃圾的話
那我"強大"的隊友為什麼會讓我玩,還要是s機
還有一點
是你們先誣告我們開 ...
omgwtf723 發表於 27-11-2010 21:09

我們根本只是說kball 1個有問題    我們四個也看到   

現在公會戰沒oc 最盡強4點加速  也不會有oc點加速這種說法吧      我打咁多場會戰 睇過咁多隻kball 我會唔知?  .. 笫二場俾我地話完又變返平常速度  當冇事發生過 我都吹你唔漲  自己知自己事吧  .. 反正我不會叫你問良心  因為你們根本就沒有-.-"
回復 支持 反對

老實說1V1能代表什麼?給你嬴了又如何 我地LOSE了又如何?
善意交流技術 我們還會接受挑戰
但呢次好明顯你地係惡意
1V1可能真係代表到個人技術
但注意 公會戰係團體既一場比賽
係4V4  就算1V1再強都不能1V4吧
再者大家擅長既地方都唔同
唔通叫姚明踢足球  C朗去打藍球咩

最後 當時大家都係公會戰到 同1V1 點拉都拉唔上吧
自重一下吧 別再口出狂言吧 有理走遍天下 無理寸步難行
侮辱緊我們嗎? 你只係一直侮辱緊你自已
回復 支持 反對

我番黎,見到omg咁嘈好煩
講真,佢地用一場加速,而家仲要咁多外掛一定嬲
唔出聲話下對得住我自己???
omg你話我 殘影乂魂 垃圾,冇啦啦果隻
我係垃圾,我自認,但係
我想知我點垃圾法,你話得我咁垃圾
請證明埋比我睇,可以教埋我打sd ^^
但係而家係你的表現好似淆緊我呢個垃圾
覺得好真奇!!!希望你接受挑戰,還自己一個清白!(幫緊你^^)
回復 支持 反對

我番黎,見到omg咁嘈好煩
講真,佢地用一場加速,而家仲要咁多外掛一定嬲
唔出聲話下對得住我自己???
omg你話 ...
殘影乂魂 發表於 27-11-2010 22:00

老實說1V1能代表什麼?給你嬴了又如何 我地LOSE了又如何?
善意交流技術 我們還會接受挑戰
但呢次好明顯你地係惡意
1V1可能真係代表到個人技術
但注意 公會戰係團體既一場比賽
係4V4  就算1V1再強都不能1V4吧
再者大家擅長既地方都唔同
唔通叫姚明踢足球  C朗去打藍球咩

最後 當時大家都係公會戰到 同1V1 點拉都拉唔上吧
自重一下吧 別再口出狂言吧 有理走遍天下 無理寸步難行
侮辱緊我們嗎? 你只係一直侮辱緊你自已
回復 支持 反對

係人都知ST 班人 惡行橫行架喇  而家學人講大道理  有趣有趣
回復 支持 反對