打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

估唔到呢隻咁好玩既game到呢家先有人發覺 ,我係隻game岩岩出果陣就勁玩 ,最利害係玩到繁榮度100 ,即係咩野怪都入哂黎 ,最後玩到冇野好玩...不過果陣係買老翻 ,呢家部ps2玩唔到 ,想玩返隻game都幾難lo
回復 支持 反對

Originally posted by oyeah at 2006-10-2 00:16:
有冇人可以 解答我ga問題-0-???  #635

仲有ar 妖精獸  99:3  <---呢d獸加入左仲有冇機會再打???

因為我冇學過佢地d技-0-我想學-0-

仲有請問 點知自己幾多 繁榮度????????????????????????????????? ...

冇得再打= ="
你e家想學都可能學唔到啦= ="
回復 支持 反對

唔係啊ma100積分先下載到= =
睇落去好想玩= =""
回復 支持 反對

Originally posted by oyeah at 2006-10-2 00:16:
有冇人可以 解答我ga問題-0-???  #635

仲有ar 妖精獸  99:3  <---呢d獸加入左仲有冇機會再打???

因為我冇學過佢地d技-0-我想學-0-

仲有請問 點知自己幾多 繁榮度? ...

妖精獸果招 ,可以去裹次源打 翻版天使獸 ,好易學(唔好殺咁快 ,勁防禦 ,不過佢招野中左可能會中混亂 ,到時就睇你好唔好彩)

繁榮度 ,返去老伯間屋問佢就可以知
回復 支持 反對

用哂d  mp先學技  智力高先好去學
仲要用岩暴龍 有d學唔到
直到對手無哂mp先殺佢

ps. 我琴晚隻海龍無端端升到機械飛龍....
攻防智速幾十至到一百幾 無樣200 mp hp唔過1500 打左十場都無= =
不過我係由成長期  一歲食酒進化海龍7-8歲周圍去食完舊50蚊既肉就進
嚇得我丫= =  仲以為咩事
回復 支持 反對

Originally posted by kam1987 at 2006-10-8 13:00:
用哂d  mp先學技  智力高先好去學
仲要用岩暴龍 有d學唔到
直到對手無哂mp先殺佢

ps. 我琴晚隻海龍無端端升到機械飛龍....
攻防智速幾十至到一百幾 無樣200 mp hp唔過1500 打左十場都無= =
不過我係由成長 ...

普通打怪...對手係無限mp架= ="
只有去pk場先計mp

你好彩囉...咁都進到
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-10-8 16:58:

普通打怪...對手係無限mp架= ="
只有去pk場先計mp

你好彩囉...咁都進到

奇怪 我打親普通都有限mp 會唔會係你亂up乜?

仲有野問 我打完第二次
回復 支持 反對

其實有冇人可以詳細講解下呢隻game既背景呢?因為我玩果陣係日文版 ,所以好多都睇唔明 ,以我既理解就係本來呢個暴龍世界係好和平 ,但係有一日新貴族館無喇喇從天而降 ,之後d怪物就好似俾人洗左腦咁喇...同埋點解又會有個博士係無限塔最上層既呢 ,聖堂又點解會俾人冰封左 ,玩具城做咩俾黑暗熊仔搶左權呢?仲有好多好多野都唔知...!

有冇人可以話俾我知牙!!!!!!?
回復 支持 反對

可唔可以燒落隻碟放係ps1到玩架-______-
回復 支持 反對

Originally posted by catcatqq at 2006-10-8 19:54:
其實有冇人可以詳細講解下呢隻game既背景呢?因為我玩果陣係日文版 ,所以好多都睇唔明 ,以我既理解就係本來呢個暴龍世界係好和平 ,但係有一日新貴族館無喇喇從天而降 ,之後d怪物就好似俾人洗左腦咁喇...同埋點解又 ...

有中文版ge咩= =!?
故事背景理黎仲咩啊= ="

[quote]Originally posted by kam1987 at 2006-10-8 19:14:

奇怪 我打親普通都有限mp 會唔會係你亂up乜?

仲有野問 我打完第二次
回復 支持 反對