打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

點解我係商店街 向上行返唔到老伯戰個到ge??
我一行佢就同我去左右手邊條橋到= =
回復 支持 反對

Originally posted by 精英大屍 at 2006-9-8 20:20:
點解我係商店街 向上行返唔到老伯戰個到ge??
我一行佢就同我去左右手邊條橋到= =

恭喜你^^打邪龍去吧!
(我冇估錯的話...瀑布果條橋嗎?是就去打邪龍吧bao_48 bao_48 )
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-9-8 21:54:

恭喜你^^打邪龍去吧!
(我冇估錯的話...瀑布果條橋嗎?是就去打邪龍吧bao_48 bao_48 )

唔係呀- -
我係係有餐廳,商店同醫院個地方向上行
但係唔知點解佢去左右手面條橋(西拉獸加入左之後的果條橋- -)
搞到我要經過訓練所先返到去= =
回復 支持 反對

Originally posted by 精英大屍 at 2006-9-8 22:01:

唔係呀- -
我係係有餐廳,商店同醫院個地方向上行
但係唔知點解佢去左右手面條橋(西拉獸加入左之後的果條橋- -)
搞到我要經過訓練所先返到去= =

你有確定自己真係向上行!?有冇行到古尼果到!?
冇的話...你隻game可能有bug
回復 支持 反對

而家又冇事啦= =
唔知養邊隻好 又冇咩錢 有冇方法可以多d錢
同埋練咩野最緊要 攻?防?智?速?
回復 支持 反對

Originally posted by 精英大屍 at 2006-9-9 02:41:
而家又冇事啦= =
唔知養邊隻好 又冇咩錢 有冇方法可以多d錢
同埋練咩野最緊要 攻?防?智?速?

好定唔好...只係在乎玩家ge技術姐...

賺錢...去隻game本身俾玩家呃錢ge地方
就係去草原果個自動售賣機果到囉野去賣

練咩...睇下你要養咩獸同點玩囉...
你想隻獸在戰鬥中可以比較自由地用技能的話...
先狂升智...升到500...再升其他
或者你想秒獸的...就先狂升攻...升到你覺得ok就再升其他

不過最重要都係進到化
否則就算你有隻9999hp9999mp999攻防智速ge成長期都好...
都會好快死...
回復 支持 反對

我想問用電腦玩用唔用到金手指嫁 -.-
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-9-9 03:07:

先 ...

要羅d咩去草原賣呀??咩都ok??
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-9-9 03:07:

先 ...

以我既經驗就用唔到的
回復 支持 反對

Originally posted by 精英大屍 at 2006-9-9 11:54:

要羅d咩去草原賣呀??咩都ok??

唔係囉野去草原賣
係去草原果個壞左ge自動售賣機果到囉回復晶片或鴨子去賣
回復 支持 反對