打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

d隻game 我玩到全部獸 招 咩都整晒
仲打到爆左機 ~﹏~之後冇野打了
大家想d獸學多d招就要努力了t_t
對戰有時都會學到招+ ^_^..
回復 支持 反對

點解參加唔到昆蟲大賽
我用隻究極比多佢都唔比我打既=.=
係咪要有特定時間架
回復 支持 反對

想玩想玩XD
回復 支持 反對

dl唔到個ps模擬器
點好~~好想玩
回復 支持 反對

我拿左藍色果部數碼暴龍機,不過唔記得左紅色果部點拿-0-

有冇人知?  我冇記錯打完  奧加獸   同  擴石獸  都有隻啊伯獸     佢跌落地自己汁的-0-

不過我係奧加獸汁左,  係擴石獸果到呢  啊伯獸    走佬果時冇跌暴龍機出來......點算.....係唔係bug???

我有用密技-0-   念住 一次過拿晒2部   點知e家得一部(小左位-0-)    點算

今次玩左2日    第一隻 就進化左加魯魯   之後明明   達成左進化超海龍 ga條件-0- 但係唔識進化  最後老死左~>~

之後我就養左隻  天使獸-0-"""

我一直訓練佢 進化聖鷹獸的-0-

點知佢係 38xx mp(我其他條件夠晒)   進化左 安杜 獸-0-

之後我唔想玩呢隻(我之前玩過  差唔多次次都係呢隻,除左我第一次玩    --66進化過 超海龍之外)
我即 刻重開  save (訓覺果個呢)  -0-    不停練佢mp  食野 食極上肉算了(平時去開餐廳食)去洗手間???唔去了
都係食左果個便利次所算-0-(唔知點解係食的....)-0-  當mp一練到高過4000mp    即刻進化左聖鷹獸o.o!!!!

可惜-0-  我琴日星期6  玩左成日      佢又老死左了-0-""""

下個目標   係鋼鐵豆豆獸 !!!!

另外請問  d 技能 點學ga???戰爭  有機會     訓練 智慧果個又有機會

但係有冇其他方法 好似   海龍獸 咁   比錢or 講野就有得學技???????

[ Last edited by oyeah on 2006-10-1 at 09:58 AM ]
回復 支持 反對

好想玩啊  但是积分不够不能下载啊
回復 支持 反對

有冇e隻game嘅ec碼- -唔識點玩

[ Last edited by aesopp08172 on 2006-10-2 at 07:36 AM ]
回復 支持 反對

有冇人可以 解答我ga問題-0-???  #635

仲有ar 妖精獸  99:3  <---呢d獸加入左仲有冇機會再打???

因為我冇學過佢地d技-0-我想學-0-

仲有請問 點知自己幾多 繁榮度????????????????????????????????????????????????????????
我only 知自己50+ 因為我爆左機 同 入左獅子獸-0-

不過我唔知點學技

妖精獸 豆豆 同鋼鐵豆豆   3隻我都win左-0-  用聖鷹獸win(自己用天使進化的^o^)

所以一招技都冇學~,~       可唔可以再打多次ga-0-   我遇唔番佢地=-=""""

[ Last edited by oyeah on 2006-10-2 at 12:13 PM ]
回復 支持 反對

我都有玩過~~幾好玩的~
回復 支持 反對

呢排我d完全體都係12-13歲就死
唔知衰左d咩  養左10隻野 進8次完全體(自然進化)

喪暴龍 熊仔 聖鷹 豆豆 究極比多 超海龍←全部早死
安杜 鋼豆豆←唔記得係咪咁(因為係第一二隻)
無食不良晶片 , 成熟期 完全體間中有食長壽魚
主食:挑戰羅白(減肥用-1g 好正) 極上肉 肉(50蚊)
同埋成日幫襯餐廳
仲有我打完表關 兩次
回復 支持 反對