打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 針對新server凈土 & 部屋 聲明, 和平分子所見既事實

關閉 [複製鏈接]
回復 49# musicfans

用x作代號吧
回復 支持 反對

改哂了 唔好意思岩岩激動左..因為我第1次打機見到D咁既人-.-可以炸打字侮辱人打足半個幾鐘..真係好誇張..仲要話係女..我好難想像會有D咁既女仔咁粗野蠻 先唔好理佢男女 仲要人地冇理佢佢仲要自己同自己講野咁狂打字 把口CHEAP到..打交都有品過咀炮啦..仲要狂咀個隻
回復 支持 反對

好笑~"你清花羽關我咩事?你米清LO"到時都唔知係邊個有問題"

你同我講天龍,我偏偏要同你講人格
你人格唔好就算你幾勁都無用,因為你淨係識打交交惡而唔識交好友
我睇你都係成班仇人家LA
你知唔知你個名已經臭到全世界都知你係個低能兒童
中要話我唔洗旨意係新SER立足?
我偏偏就要企比你睇
我而家就入輕嫣,你係米清埋輕嫣?
我個個幫都入一次你係米要清曬成個天龍佢?
你都幾勁喎甘"不如你一個人玩曬成個SER佢好無?
回復 支持 反對

改哂了 唔好意思岩岩激動左..因為我第1次打機見到D咁既人-.-可以炸打字侮辱人打足半個幾鐘..真係好誇張..仲 ...
edisonwong 發表於 13-9-2011 11:12

咁本少繼續食花生了ha。遲下on game搵你吧
回復 支持 反對

回復 52# edisonwong
呢樣野真係無計家喎"鬼叫你做錯野都要係盟頻到唱人咩"你唱得我我點解唔可以嘈你?加上你之前甘對我D FD"你真係好笑"你唔比人炸你都算你好彩
我中要特登同你講你可以BLOCK左我既密頻你都唔BLOCK係要睇我嘈你既甘係你自己既問題LA係米?
又要好串嘴甘話"我玩天龍多過你食飯LA"咩都識甘,我真係好驚牙"不過真係唔明點解你呢D勁人竟然唔肯BLOCK LO,我始終都係覺得你係個D唔識BLOCK但係又扮曬識個D
回復 支持 反對

你係隻GAME到幾勁都無用LA,個人甘無品,清場又要叫人地3秒走,都未夠反應已經比你清左不如你唔好講野直接清,又要係到自問自答,得唔到答案又係清人,不如你唔好問直接清,你甘樣因住嚇走曬D人,到時GM真係多得你唔小
回復 支持 反對

我冇FD..?我本身想唔玩天龍 繼續玩就係因為識左班名門既真心FD..本身我以為佢地係亂殺人唔講道理既傻仔..入幫都唔知做咩..點知傾落幾好傾 仲幾搞笑 慢慢有左感情 呢D唔係朋友係咩?放心WO..你入邊個幫我清邊個幫 同埋唔會有咩大幫敢收你..我話既 至於仇人..GAME嗟MA我唔會怕多 嫌少就真 係我地眼中 冇交好真係好LUN悶架..你古我係你咩 比人殺一次就上樂古打咁多廢話叫人唔好打又要話人ON(同低B個D 只要幫盟團結 夠做埋黎唔該?至於企呢..你都要有能力企到先得架小妹妹 唔係你話偏偏要企就企到架啦..放心啦 你唔會升到LV 你要雷樂古..慢慢雷 我繼續入番去搵你既FD殺
回復 支持 反對

不同ser...路過...

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
軒裕 -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

你係隻GAME到幾勁都無用LA,個人甘無品,清場又要叫人地3秒走,都未夠反應已經比你清左不如你唔好講野直接清, ...
ximn 發表於 13-9-2011 11:28

第1 3秒的確真係唔多 但你諗下 我盟友一早叫左佢走 係佢唔理 後尾佢同我講番 我行過 先叫佢3秒走 佢個陣已經知哂咩事 仲傾緊計 盟友叫左佢走 但係死唔走 我比3秒既意思係 3秒之內速走..唔好再哂時間 同埋我唔止比佢3秒的 口話3秒 其實等左6 7秒先清
回復 支持 反對

我冇FD..?我本身想唔玩天龍 繼續玩就係因為識左班名門既真心FD..本身我以為佢地係亂殺人唔講道理既傻仔..入 ...
edisonwong 發表於 13-9-2011 11:30

又係講到自己甘偉大,好~"我係小人,不過如果唔係當初有人話要上樂古嘈我我都唔洗一早就將呢篇甘既垃圾野放上黎LA"我就實企無量家LA"我尋晚企左成晚你都唔黎清我"又講到自己幾勁幾勁要黎清我,我唔肯黎無量清係要我死去地4,同埋我已經同你講左我嘈得你都係因為我唔會再玩呢隻AC先會嘈你
再講多次,我一早已經唔係花羽既人,唔知點解你清人要清埋人地個前幫
如果你係要清埋人地之前個幫既唔該你清埋輕嫣,因為我之前都係輕嫣既人
你甘手痕我唔覺得你會放過一個甘好既清人機會LO

其實你係到講D咩都係保住你個名姐"你講個D完全同事實不符,明眼人一睇就會知
不過你真係想甘樣去呃人法我由你,你米繼續係到呃人LO,我睇你都係甘溝女溝仔家LA"
如果唔係點會溝到成班名門甘聽你話做你隻狗?

最後幾句,我不嬲都唔志在升LV"係志在識FD"你係要清我我都無用"我話你無FD唔係講你天龍無FD"要識網友有幾難"?3兩句就氹到LA"我講緊你真人"不過算LA"你都唔中意我講你真人家LA"
回復 支持 反對