打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 針對新server凈土 & 部屋 聲明, 和平分子所見既事實

關閉 [複製鏈接]
中有既係,試過有次我有FD係地4刷緊"佢地部屋的確有叫我FD走"佢地要個場刷
佢地一行埋黎就好串甘話"你兩個人刷場甘串?"之後就清左
中有次係佢地拉大隊上黎清場,我最記得我FD個時好嬲甘同我講番既係
佢地行埋黎之後叫我FD3秒內走場如果唔係就清左你
甘講野-3-""你話佢地係米惡過惡人-3-"
講到個地4場係佢地既甘
回復 支持 反對

江傲楓叫你唔好回傲少血,因為佢唔夠打-_-
p.s傲少is 我fd
搖滾乂殺手 發表於 13-9-2011 10:04

甘正?!雖然我都知佢堅係唔夠打"不過佢都唔好甘ON(同我講埋D甘既野LA"
成個小學雞甘中要話番我係小學雞AVA"
回復 支持 反對

回復  musicfans

一個盟  入面ge 一個幫 , 一個幫 入面ge  人ge 諗法  隨時 會影響 一個盟@@ ...
hcps03697 發表於 13-9-2011 10:06

你講野好正AVA"撐你!
回復 支持 反對

吾傾啦@@  玩 cso 先!
回復 支持 反對

你米X吹花我..第1我冇恃住自己全5石就黎蝦人 第2 我冇話9你窮 係你嘈9我先同你嘈..唔撚係你咁X多廢話我會打9你老冇?洗唔X洗影相你琴日同我講左d咩牙X你老X 成板都係你打既野X9我丫 我唔講野你仲打足半個鐘字 邊個會唔著? 丫爽快手過我殺你 咁又點?丫爽定我都係秒7你條廢柴架啦 叫你唔好X回..你就X9我 咩道理? 我講一句 你講幾10句 仲好意思POST出黎投訴?

米引我笑啦-.-唔夠佢打 最尾佢都係回左佢血 邊個去左地府? 第2 第3次 佢冇回 又係邊個落地府?唔洗係到9up吹花..事實係咩自己心知 入去同我打番場先講野
回復 支持 反對

其實我唔係話真係好反對有班人黎同我地呢D平民百姓反左惡人,等我地都有個場仔升下既
不過...我尋晚就經歷左 ...
musicfans 發表於 13-9-2011 08:02

我就是果名 占士
回復 支持 反對

回復 22# musicfans

邊個嘈邊個先 你自己心知啦 我冇咩講過野 你連珠炮咁爆出黎 咩粗口爛野侮辱人既野都講出黎 呢d你又唔講?我點殺人你又講?自己講過既野又唔敢講出黎?唔知人地見到真係以為我唔岩囉 講d唔講d 改撚哂 有冇諗過點解人地著到要殺你 清埋你全幫丫 諗下自己d行為先啦 話人on( 你狂打吹咩吹咩 我都冇理你..咁唔似小學雞似咩?打字唔夠你炸得快就叫小學雞-.-?你打吹咩唔係小學雞係咩?話埋比你知..就算你係e到講咁多廢話求到部屋唔打你 我地自己都打硬你
回復 支持 反對

同埋我話埋你知一樣野丫..正常清人係清ec先架 如果我仲係以前不滅個陣仲同你講咁多廢話叫你唔好回?直接清左你先清佢啦 仲有 組敵幫成隊清 咁我有冇?好撚仁慈啦我e+改左和平左 先同你講番 叫你唔好回 如果我=不滅冇分別 就唔會同你講廢話啦 用你個腦諗下啦- -
回復 支持 反對

好長下波.
回復 支持 反對

其實 話過人 小學雞 or 話自己吾係 小學雞  ge 都己經係  小學雞 (不過已我所知  小學雞  都會up 呢句-___-")
回復 支持 反對