查看: 4882|回復: 161
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 針對新server凈土 & 部屋 聲明, 和平分子所見既事實

關閉 [複製鏈接]

其實我唔係話真係好反對有班人黎同我地呢D平民百姓反左惡人,等我地都有個場仔升下既
不過...我尋晚就經歷左一D唔開心既事LO
9月12日夜晚9點幾,我組左人係地4升緊"組長可能唔知,因為點知你地部屋會失驚無神又要清占士幫姐?
如果唔係部屋既人根本就唔會知
當時我地組有個占士幫既,有個叫江傲楓既人上黎清場(好似係甘打),佢一黎左之後,占士幫既個個人就番左洛陽,江生一黎就近頻問
"條友去左邊"
"唔講成隊清"
我心諗,我打字唔夠你快甘都要比你清,不如你唔好出字直接清?
我問左人原來佢係部屋既人,我唯有無奈地答左佢,個個人去左洛陽LA"
佢走左,但係之後又私頻叫我如果條友番左黎就叫佢,話係仇人
但係個時我已經叫隊長踢左佢
同番佢講番"
其實都無咩野既
不過之後就唔知點解隊長組左個惡人幫既
甘當然,依你地部屋既規矩又係我地錯家LA"
但係個時我地唔知佢係惡人"我地又唔知惡人有咩人
只係唔覺意組左,發現左個時已經想踢"
不過個時江生已經番番黎打緊佢
我係EC,因為我SET左自動補血
甘有時睇唔到好正常,同埋我都眼殘既
之後佢私頻就同我講
"你唔好(X)同佢補血LA"
"你唔好(X)同佢補血LA"
同一句話重覆兩次講
都係個句,我打字唔夠佢快
不過我已經停左掛
我組個個都知,因為我停掛搞到佢地個個無曬血
但係佢同傲少((同組的那個惡人))打緊個時都中係不停密我叫我唔好補
中鬧我
我已經同佢講左我無補血,至少講左3次
但係佢依然係鬧我好同佢補血
因為佢堅持既理論係"因為傲少失驚無神多左格血,所以就關EC事"
我想係到同江生講"
我真係無補血,同埋我無清心,不可能補到佢一格血甘多
加上我真係停左掛無補到血
但係佢仍然要鬧我,我真係好嬲"
點解而家部屋D人可以惡到甘?
如果係甘我寧願你地真係成隊清唔洗講甘多野
江生個時中要好串甘話
"我本身清人應該係要清左EC先,但係我有無清你?無牙麻,甘你係到嘈D咩?"
我只能講"你真係想清你米照清"
但係我真係唔中意D人恃住自己全5石就黎蝦人
最慘中要唔夠人打,之後中要吹雞
又話"你都唔夠我打家LA,你呢D甘既窮人,身上一粒石都無點夠我打?唔夠我打既就米撚係到吠LA"
根本就係番版惡人
中要話"就憑你呢句我已經清得你
但係我番生個時見到既唔係
"你已被玩家江傲楓殺死",而係
"你已被玩家,暗爽,殺死"

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
浩B -5 粗言穢語

查看全部評分

回復

部屋,唔該你地管下你地D人,同埋,你地個個都甘清場法,係米姐係暗示我地呢D小市民唔洗升?
最緊要既係,我最記得江生講過,佢話要清埋花羽
我唔知點解你地要清花羽
我有FD係花羽,我問左佢地,點解要清花羽
佢地話係因為我
好LA"其實我同江生嘈之前我已經走左幫,因為係花羽一D私人因怨
但係唔明點解無LALA都要清一D和平小幫
清我已經夠離譜
甘可能你會話我嘴賤LA"抵我死LA"
不過事實真係甘
可惜尋晚甘精彩既場面我無影低
我呢D甘眼殘既人影唔到令相
即使係我抵死都無必要清一個唔關事既幫
中要係我前幫會而唔係我當時中有既幫會
如果係有甘既道理的話
請問部屋,你地係米都要清埋前不滅但係已經轉左和平幫既人?
如果係甘既話,甘江生係米都要比你地清埋?

其實我覺得而家部屋甘搞法同惡人真係無分別
想要清惡人,但係又懶得係個組到搵個惡人黎打
所以就要清曬人地成個組
甘不如甘LA"我地D小市民比曬成個地4場你地LA好無?
其實我唔升真係好閒"如果唔係因為我係EC我先唔會比人拉左上去
之後再有甘好既機會睇到你地部屋D人有幾黑心腸
可能純粹係一個人係甘,我唔知

最後,部屋們既朋友
其實一開頭我真係好撐你地"但係我太廢先唔想入黎,不過心入面都默默支持
但係即使你地真係好勁,但係下次可唔可以知道前因後果先再清?
比多個好既建議你地"你地可以係樂古開POST將所有你地會清既人既名開個LIST放上黎
等我地唔好成日唔覺意組左又唔知
我地小市民唔想搞事,都會知道一下邊D組得邊D唔組得
甘樣對大家都會公平D
回復 支持 反對

好野...好野- -
回復 支持 反對

得你識呃分 ? 我又呃@@  2分了~_~  thx 樓主:lol

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
浩B -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 3# hcps03697

因為我打字太慢"但係想番位"驚一爆字咩都無-3-"
而家更新左要睇而家睇
回復 支持 反對

哇- -      改哂- -   頭先2/3 行  QQQQQQQQQ
回復 支持 反對

我只 負責 淨土盟 .. 部屋 會5會 繼任 惡人 之位  我吾清楚-_-"  我冇資格理- -    同埋 我同佢吾熟(係吾識)- -
回復 支持 反對

回復 7# hcps03697

笑-.-
回復 支持 反對

commet~十卜樓主
回復 支持 反對

咁係吖麻 - -
回復 支持 反對