打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 唔想再理,唔想煩

當時你叫我地盡快回覆
我以為你叫得我地回應該檢查過一次
所以我係我真心以為你用屁眼聽野的
抱歉,恕我失 ...
kaiant1001 發表於 1-12-2010 23:40

即是你回慢一些就可以看到小恨恨說的話  從而不會大篇幅文章向我說教 ?
回復 支持 反對

算了  你地真係無限返生   己感到厭倦   我不會再回帖了  你們應該感到開心吧 >o<
回復 支持 反對

算了  你地真係無限返生   己感到厭倦   我不會再回帖了  你們應該感到開心吧 >o ...
灌島彗 發表於 2-12-2010 00:25

能令只懂鬧戰的咀炮友下台
當然開心
叫你用4部訓練機都係想比個機會你地下台姐:lol
回復 支持 反對

能令只懂鬧戰的咀炮友下台
當然開心
叫你用4部訓練機都係想比個機會你地下台姐 ...
kaiant1001 發表於 2-12-2010 12:44

算啦 呢d對與錯既野由得旁人自己思索吧  另我不是想下台 ~_~ 但同你們說話真是沒完沒了 -.-"" 而且睇你地打字真係好好好辛苦   錯別字多  文法又錯 句子又唔通順
就以你最後這句為例 : 叫你用4部訓練機都係想比個機會你地下台姐      這句文法錯誤   開頭用你  最後用你地(你們)
算了 最後一回了  再串你們也是沒意思  無限返生玩哂   都係果句   此事件 誰是誰非誰對誰錯 就由得旁人自己判斷吧  謝了
回復 支持 反對

算啦 呢d對與錯既野由得旁人自己思索吧  另我不是想下台 ~_~ 但同你們說話真是沒完沒了 -.-"" 而且睇你 ...
灌島彗 發表於 2-12-2010 15:27

停止令人發笑吧
叫你地用4部訓練機要密哂你地4條友先得?
密一條友就可以叫哂你地用訓練機啦
冇錯 我地文法錯,錯字多,句子唔通順
但起碼人地明我地up乜
好過你連邏輯都錯
人地唔明你up乜就真係傾都冇得傾
好好用你個屁眼諗清楚吧 :lol
回復 支持 反對

停止令人發笑吧
叫你地用4部訓練機要密哂你地4條友先得?
密一條友就可以叫哂你地用訓練機啦
冇錯 我地文法 ...
kaiant1001 發表於 2-12-2010 16:07

你地真係以為用咁既詞語說服到人好威?

誰理虧?  希望不要做樂古既一支小學雞
回復 支持 反對

你地真係以為用咁既詞語說服到人好威?

誰理虧?  希望不要做樂古既一支小學雞 ...
shingown囧 發表於 2-12-2010 16:26

請正面回應我257#
唔好無啦啦係到抽水

但我見到你打 希望唔好人地做小學雞
呢幾個字 你講出黎 有說服力嗎
因為本身你就係一隻小學雞

送多次SH潮文

活係大陸的陰影下的狗
咁中意大陸人不如移民上去大陸,之後約埋一班大陸人一齊去海港城爆石
以為帶4個勁的人/跟3個勁人打贏香港的人代表自己好勁
小學雞
你仲有個幾鐘就要訓了,快做功課同溫習,唔好晒時間上網
比我串sosad

不好了 同SH講野 講得多會傳染SH病毒的
為什麼我電腦見到SH張相 電腦防毒唔會響?
回復 支持 反對

又有一支小學雞王係到嘈   

我只係想香港既人思想成熟少少(為何只有香港有港孩  港女  港男既名詞?)

唔會理一d無得救既人
回復 支持 反對

又有一小學雞王係到嘈   

我只係想香港既人思想成熟少少(為何只有香港有港孩  港女  港男既名詞?)

唔會 ...
shingown囧 發表於 2-12-2010 16:31

量詞已錯

加上小左個 係話你自已既 毒撚 小學雞

同埋話人 思想成熟 小小 係你把口出 完全無說服力 由之前你比既MSN對話圖已知。

最後 請正面回應我257# 所講既野
回復 支持 反對

:handshake好耐不見的熊貓
回了 你罵st的嗎?
回復 支持 反對