打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 簽到活動問題

唔係好明點簽到,點簽?

花靈簽到活動
1.期間登入送好康
天數日期道具名稱數量
12013年4月16日強化保護魔法書3
22013年4月17日高級強化保護魔法書2
32013年4月18日一般分解魔法書2
42013年4月19日一般煉金魔法書2
52013年4月20日高級煉金魔法書2
62013年4月21日戰績還原卡2
72013年4月22日蕾獲得任務【金】1
招換術的珠子10
82013年4月23日深淵召喚師轉職任務[金]1
招換術的珠子10
92013年4月24日黑夜召喚師轉職任務[金]1
招換術的珠子10
102013年4月25日招換術的珠子10
112013年4月26日招換術的珠子10
122013年4月27日招換術的珠子10
132013年4月28日招換術的珠子10
142013年4月29日招換術的珠子10
回復

你去右上角堆icon度
第2行右面數上黎第2個icon (有2粒骰仔)
再禁花靈的郵票
就可以簽到
回復 支持 反對

你去右上角堆icon度
第2行右面數上黎第2個icon (有2粒骰仔)
再禁花靈的郵票
就可以簽到 ...
小雪冰 發表於 23-4-2013 15:39

唔該曬 >3< 原來計日數,睇尼無得免費升
回復 支持 反對

回復 3# m88
唔使客氣~
你指緊免費升咩野? 升角?
話說好似好耐冇係gc版見過你 係唔係因為少玩左gc
回復 支持 反對

回復  m88
唔使客氣~
你指緊免費升咩野? 升角?
話說好似好耐冇係gc版見過你 係唔係因為少玩左gc ...
小雪冰 發表於 23-4-2013 18:27

我都係E幾排先打機同上樂古。
回復 支持 反對

回復 5# m88
原來係咁
有時間既玩下都無妨既
回復 支持 反對

回復  m88
原來係咁
有時間既玩下都無妨既
小雪冰 發表於 27-4-2013 09:22

琴日考完m2,得番英文卷4,溫書方法只有自己同自己做group discussion. 講到未來,又未必入到U,學校交流團又未必去到,無野期待,sad.
回復 支持 反對

回復 7# m88
都係去番吹水區繼續講
我驚離題
回復 支持 反對

回復  m88
都係去番吹水區繼續講
我驚離題
小雪冰 發表於 27-4-2013 11:59

Sorry,I think we're getting off the point. What we should talk about is a problem of the game. But the problem is solved. I think this post can be locked.
回復 支持 反對

回復 9# m88
oh never mind
I think it's ok for you to talk abt topics other than gc
you can simply reply in the chat room
(I think you suddenly switch your channel to english in hopes of training your oral english?
So I am replying in english too)
回復 支持 反對