打印 上一主題 下一主題
收起左側

[SDVX] Sound Voltex情報交流post [2月27日:4首KAC募集曲,Pop'n PB復活]

金縛りの逢を 苦手表示
今日差D 過十段  第2首最尾個段死左Orz
回復 支持 反對

六神大你算了吧
就算你一鋪買到四首 夠唔夠Blc都成另一問題

=================================

該時候在接下來的八鋪之內上到lv7
回復 支持 反對

金縛りの逢を 苦手表示
今日差D 過十段  第2首最尾個段死左Orz
hosum2007 發表於 25-9-2013 00:58

在下段位都係死金縛尾段。都係老實等下次換歌再考。

六神大你算了吧
就算你一鋪買到四首 夠唔夠Blc都成另一問題
Torchic╳小火雞 發表於 25-9-2013 20:21

傳聞一次最多可以買6首。
回復 支持 反對

得閒清下下面d段位賺Blc先....話說一分鐘開6首是都市傳說?!

不過凡親POLICY BREAK的曲我都係過唔到的...真係OTZ

先唔講那鬼畜的VALLIS-NERIA

I'm so happy過唔到, Playing with Fire衰後半部

更加唔計PON的LV15

====================================

btw,唔知大家用緊咩ICON呢
回復 支持 反對

GUMI

====================================

發現把HS調高了之後
很多歌也打到了...而且不只是純鍵盤曲

包括那個...當初香港一稼動的時候 自己玩過一次就覺得完全無理的物凄
回復 支持 反對

btw,唔知大家用緊咩ICON呢
六神綱 發表於 25-9-2013 23:20

そーなのかー

發現把HS調高了之後
...
Torchic╳小火雞 發表於 26-9-2013 21:48

恭喜,物凄確實幾難。
回復 支持 反對

過到物凄
但係仲過唔到usatei
一黎死片手(其實我唔記得左有冇片手...總之我片手係弱

二黎係仲未慣vol行緊一直線果陣
我隻手仲係下意識捉住個vol 唔識縮返去keyboard位
之後一堆白note燈note就狂甩了

15就更加唔駛講
聽講AA易所以買左黎玩下 點知好絕望咁血條清空
白note實在太密了
回復 支持 反對

Skill Analyzer又開始投票了
今次9段似乎變簡單左
http://p.eagate.573.jp/game/sdvx/ii/p/skill_vote/index.html
回復 支持 反對

GUMI

發現把HS調高了之後
...
Torchic╳小火雞 發表於 26-9-2013 21:48

點解會有張完整的ICON圖...莫非利用權?
回復 支持 反對

可能是利用權吧
入官網最右邊的那個アピールカード就有了

==============================

唔知點解
每次都要係投票選新段位既期間 我先黎過到宜家既果個段位
(雖然事實係我係等到FLOOR INFECTION先會去玩
回復 支持 反對