收起左側

[Jubeat] [IIDX × jubeat 連動計劃] Café de Tran (3月3日結束)

聽日坐等六神大既消息XDD
回復 支持 反對

同LL5玩法差唔多....
====================
[好似係假的]
上貼吧見到
um.....撇開Artist又係DJ TOTTO
E首歌邊度走出黎架......
Cafe de Tran個list又無,又唔係Bistro Saucer
唔通.....真係好似異端者咁兩邊滿晒先出黎?
PS:BSC 8、ADV 9、EXT 10

回復 支持 反對

回復 22# 影之輪舞曲

相信係了..
BSC LV8- -
不過真係太快了吧
回復 支持 反對

計埋呢首…姐系total 7首???
回復 支持 反對

同LL5玩法差唔多....
====================
[好似係假的]
上貼吧見到
um.....撇開Artist又係DJ TOTTO
E首歌邊度走出黎架......
Cafe de Tran個list又無,又唔係Bistro Saucer
唔通.....真係好似異端者咁兩邊滿晒先出黎?
PS:BSC 8、ADV 9、EXT 10

影之輪舞曲 發表於 27-2-2013 10:39

根據可靠消息指出
   並不是假的  因為真的有第7首
回復 支持 反對

回復 25# hosum2007

係就係有第7首但係.....
回復 支持 反對

wiki話兩邊滿哂出GE歌係Confiserie
S-C-U vs L.E.D
而且係(7,10,10)
結果上面個首DJ TOTTO真係唔知邊到黎...
=========================
今日興高采烈去MK88打新曲(?),結果連續被婊死2次
首先IIDX和Jubeat各打一次,開左BS和Sol Cosine Job 2
之後去IIDX打BS...
登登登登登登登登登登登(縱連)
Easy Fail..
我連FINAL STAGE都入唔到OTL
果然個個70定60幾的CLEAR RATE冇厄人= =
然後去打Jubeat的Sol Cosine Job 2
打完BSC同ADV就打EXT
GOOD EVENING OR DIE
(物量+大回轉)
GOOD BYE OR DIE
B(84*k分)

一首尾殺,一首由頭難到落尾,嚇死人=口=
順帶一提,Sol Cosine Job 2的3譜面全CLEAR的稱號叫做我らがDJテクノウチ
我們有DJ TECHNORCH?0.0
回復 支持 反對

聽日坐等六神大既消息XDD
Leaf~A 發表於 27-2-2013 01:07

其實我唔係打左好耐...今日因為每邊都有打過

一下子就開到第2首曲...明天再戰...驚人的993notes....

唔知會唔會好似BS咁難呢...?

btw....貓叉嗰首初見,EXT係完全初見,,....不喜勿插呢

回復 支持 反對

其實我唔係打左好耐...今日因為每邊都有打過

一下子就開到第2首曲...明天再戰...驚人的993notes....

...
六神綱 發表於 27-2-2013 11:52

全都比我高分呢
果然六神大一直都比我強..
回復 支持 反對

根據可靠消息指出
   並不是假的  因為真的有第7首
hosum2007 發表於 27-2-2013 17:09

唔知有冇有心人喺呢幅圖數下有幾多notes呢

感覺好似over 1000的....
全都比我高分呢
果然六神大一直都比我強..
Leaf~A 發表於 27-2-2013 20:31

我諗純粹係初見力....有d曲我初見可以好勁,不過越打越廢

BS就係一個好好的例子,初見的分到依家依然係最高RECORD....僅僅的S了

btw...leaf大有玩saucer吧~~~點解咁耐都唔見你改簽名的資料呢

我好似仲未知你saucer的名係...
=======================================

哇~~~~嗰首[size=1em]Confiserie竟然有1021 notes
回復 支持 反對