打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南服80組四石丐幫求評

回復 50# dannytsoi31

讚同  
我都喺覺得楓 〞
講嘅野將丐太理想化&逍太弱
冇話邊個門派一定秒邊個門派
回復 支持 反對

睇來小k都做到呂亙果種視野外凌波,,冰入,小k,,呂亙  好想食花生睇佢地三個打
回復 支持 反對

當局者迷 旁觀者清。
回復 支持 反對

用秒既定義糸 開場後20秒內擊敗對方 除左天山有依種爆發力之外 其他門派糸同石情況下 糸無可能秒到人
回復 支持 反對

樓上未免太睇低逍吧  以5石黎計 正常逍都會有25-26m血 點體  以秒黎講 我覺得一定做唔到 加上丐幫只要俾逍 ...
dannytsoi31 發表於 26-10-2012 15:39

評樓主呢隻80組4石極限丐 自然對手都假設左係80組4石逍 就算係98/102 4石逍都可以
樓主呢隻丐要秒80組4石逍 有何難?
樓主秒98/102 4石逍我睇都仲得~ 畢竟樓主隻丐同4444丐有得揮
其實樓主隻丐同新SER隻5石逍打 都會夠做~
係冇血限 4孔 武魂技 超高修煉值既情況下 丐秒逍的確輕而易舉
原因我已經提及過 請你地將80組4石逍 或者 98/102 4石逍既數值套入我所解釋既情況之下
丐真係咁難連控秒逍?
唔計EC 少林 而家既慕容 逍遙自身 其餘6派係以上既情況下秒逍 難嗎?
回復 支持 反對

回復 55# 楓 〞

一隻逍識玩 喺唔會比丐秒到
回復 支持 反對

回復  楓 〞

一隻逍識玩 喺唔會比丐秒到
cth45678910 發表於 26-10-2012 23:31

識玩既就只有逍?#3 丐知道隻逍會點樣避自己連控 唔會連個連控位都搵唔到吧?
況且連控位係有狗頭既情況下 真係多的是= = 冇人話一開始就連控 隻逍真係會知道晒隻丐幾時連控秒嗎?
另外 輕功的確係最易上手避狗頭既方法 但隻丐唔理既話 輕功臨落地之時正正就係中狗頭既時機
唔好諗住輕功一定可以避狗頭然後丐冇得連控 不如諗下輕功會唔會反而中狗頭
至於同時凌波/控 隻逍都唔知丐幾時先連控 有咁易避狗頭咩= =
再者連控就一定狗頭先嗎#3
識玩既逍遙的確會好擅長引人去特定地點 但識玩既丐難道唔知逍引緊佢中伏嗎#3
其實好簡單 搵隻4石80組逍同樓主/我打 唔洗98/102住 有幾易秒 試過咪知

你話過唔洗極限逍都可以做樓主嘛 唔好話而家冇4石極限逍~#98
回復 支持 反對

回復 57# 楓 〞

你有冇睇高丐睇低逍依樣野
其他人心中有數
你咁主觀 同佢冇討論空間
回復 支持 反對

回復  楓 〞

你有冇睇高丐睇低逍依樣野
其他人心中有數
你咁主觀 同佢冇討論空間 ...
cth45678910 發表於 27-10-2012 00:13

主唔主觀都要視乎現實係如何 你地覺得我睇少4石80組逍 或者係紙上談兵 THAT'S FINE~
不過紙上談兵究竟係我 定你地呢?
唔係 你地淨係講識玩識玩 又假設埋丐唔識玩#3 但都冇講點打丐 未算有談兵之言 SOR~
我/樓主/其他4石80組丐 e.g. 近身待衛 秒唔秒到80組4石逍 何不實驗下?
你有信心就黎挑 我亦有信心秒你
各持己見係冇需要討論 需要既係試驗~
回復 支持 反對

回復 59# 楓 〞

不嬲都冇假設丐唔識玩#61
打交依家野冇話邊個一定秒邊個<-----一想講依樣野.
先否定左你話丐秒逍...喺你自己拉落連唔連控到
回復 支持 反對