查看: 5394|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[提供意見] ...請恕小人失言, 本人覺得有以下問題....

關閉 [複製鏈接]

我可能講左你地都知個問題係邊.. 但係真係唔講唔得..

1. 點解唔抄香港討論區咁, 幫會員解決生活問題?

2. 點解只係賣遊戲廣告, 唔通遊戲廣告食水深d?

3. 開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創神既理想? 意思姐係淨係係香港網站比d網民知道你地既存在, 做一個配角? 我第一個印象係好似樂古係一個淨係有巨商資訊既網站, 你地需要大量資訊......

4. 遊戲害處大, 你地唔怕比人話你地幫遊戲商搵錢? 唔通你地同其他論壇有協議?

5. 咁多板塊人流小, 點解唔考慮關閉一d黎節省網用費?

6.
家中有個人電腦接駁互聯網的住戶百分比
73.3   
76.4   
你地有無方法可以引一d人去上樂古網?

點解唔搵一d品質公司幫你地做一個品質認證?
點解唔同商戶合作, 將意見書放係樂古到比d客寫落去樂古既板到, 等d客可以讚下d商戶?
點解唔提供服務比d小商戶係樂古到賣廣告, 幫佢地做生意?
點解唔個管理層專門將垃圾廣告帖清除?
有無商業登記證?
你地其實可以瓜分論壇市場, 你地可以做到係第一資訊論壇.....
回復

因為這裡不是香港討論區
2. 點解只係賣遊戲廣告, 唔通遊戲廣告食水深d?

沒錢你可以經營網站?
3. 開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創神既理想? 意思姐係淨係係香港網站比d網民知道你地既存在, 做一個配角? 我第一個印象係好似樂古係一個淨係有巨商資訊既網站, 你地需要大量資訊......

會員會幫手提供唔洗你操心
最緊要你邊隻眼見到只有巨商的資訊
4. 遊戲害處大, 你地唔怕比人話你地幫遊戲商搵錢? 唔通你地同其他論壇有協議?

害處大你妹,人地話都無視技能點滿就可以
另外這裡是GAMEONE收購了的論壇
5. 咁多板塊人流小, 點解唔考慮關閉一d黎節省網用費?

你真係覺得無關閉過?
6. 你地有無方法可以引一d人去上樂古網?

這要問管理員了
回復 支持 反對

= =...失覺, 原來比人收購左....
回復 支持 反對

因為這裡不是香港討論區

沒錢你可以經營網站?

會員會幫手提供唔洗你操心
最緊要你邊隻眼見到只有巨商的 ...
s041117 發表於 2012-10-2 21:10

你確定GAMEONE真是收購了樂古?
還是看 網絡大典

之前有超板主說過... GAMEONE 沒有收購樂古
已經設定了255權限 ...   我沒能力進入...
來源

是真還假就不知道了 ...
回復 支持 反對

還是看 網絡大典

已經 ...
kafu1234 發表於 3-10-2012 18:55

當然是看網絡大典 沒法子
資料不足
回復 支持 反對

1.網典好耐無更新

2.現在的樂古不再是GAMEONE 擁有

3.請會員注意用詞
回復 支持 反對

還是看 網絡大典

已經 ...
kafu1234 發表於 3-10-2012 18:55

根本就係收購左
回復 支持 反對

其實樂古係比gameone局限左個發展姐,就算呀但丁哥你d意見有幾好,都實行唔到
回復 支持 反對

回復 1# 但丁1

我發現你提出既問題 好多都無諗過實唔實行到/無搜集過資料就講
回復 支持 反對

請到生活百科=]
回復 支持 反對