查看: 3422|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 新手技術片!!!

以下是小弟同朋友自拍的影片!!!!
如有不足,請大大指教!!!!!
如下:http://www.youtube.com/watch?v=2GNjXx-dg8w
[youtube][/youtube]
回復

呀...又開多次既...?
精英怪 最起挑起佢地 佢地浮空狀態下 跳起攻擊 比較好 原因:高傷最重要係防止霸體斷吾到招而被反擊
---------------------------------------------------------
到打王 盾娘都係好多副本既中心人物 所以比較要了解多d王既動作 最好吾好偷刀
---------------------------------------------------------
令外炸彈放面可以先引住隻王/怪 再 掉炸彈落怪物/王 最近既位置  再引隻怪/王去個炸彈果到
----------------------------------------------------------
話說妳3:00果到行錯路 :D
----------------------------------------------------------
我就係除左盾娘 其他職都玩過 所以我講吾到比較深入既  但我可以教妳各種小技巧(bug)羽毛步 / 鷹爪 / 無限連踩 等等既野  但因為係bug想學私下搵我
得閒可以搵我玩 我巧歡迎a_a
回復 支持 反對

回復 支持 反對

未玩過盾@@
盾係咪舉左盾就100%唔扣血?
回復 支持 反對

謝謝分享呀  無聊睇片打發時間中
回復 支持 反對

練習用反擊, 你會打得快好多
SSDDD係你既朋友, SDD係恩人
SSSSD只係路人
回復 支持 反對

0plus0 發表於 18-9-2012 10:05

唔該哂!!!!!
回復 支持 反對

呀...又開多次既...?
精英怪 最起挑起佢地 佢地浮空狀態下 跳起攻擊 比較好 原因:高傷最重要係防止霸體斷吾 ...
wlp156858 發表於 18-9-2012 07:38

在瑪英你叫咩名???
回復 支持 反對

練習用反擊, 你會打得快好多
SSDDD係你既朋友, SDD係恩人
SSSSD只係路人
我係new手 發表於 18-9-2012 11:53

我很贊同:handshake:
到後期主要輸出係SSDDD OR 連續SD
因為後期d王起手都好快 無咩機會比你SSSSD= =
回復 支持 反對

我很贊同
到後期主要輸出係SSDDD OR 連續SD
因為後期d王起手都好快 無咩機會比你SSSSD= = ...
Y!N俊賢 發表於 18-9-2012 21:35

泰坦囉.. 其他raid都無乜點出SSSSD..
回復 支持 反對