查看: 5707|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] 新手想問..

關閉 [複製鏈接]

本來的問題已解決
但仍有其他問題
請參留意回文^_^
回復

copious travel 4th STAGE拎既@_@
回復 支持 反對

第一層 (箭嘴「→」 = 需要1燃料根)

→左:トルコ行進曲[BSC]
START→中:トルコ行進曲[ADV]
    →右:トルコ行進曲[EXT]
==========================================
第二層 (箭嘴「→」 = 需要4燃料根,「同曲」請參考同路線BSC的曲名)
     →左:流砂の嵐[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
第一層完走→中:FRIENDSHIP[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
     →右:polygon[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
==========================================
第三層 (箭嘴「→」 = 需要8燃料根,「同曲」請參考同路線BSC的曲名)

→左:electro peaceful[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
第二層完走→中:Starlight Parade[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
     →右:瞬[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
第四層 (箭嘴「→」 = 需要12燃料根,「同曲」請參考同路線BSC的曲名)

→左:THIS NIGHT[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
第三層完走
     →右:Devil Fish Dumpling[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]
第五層 (箭嘴「→」 = 需要16燃料根,「同曲」請參考同路線BSC的曲名)

第四層完走→HEAVENLY MOON[BSC]→同曲[ADV]→同曲[EXT]

第五層走完後,恭喜你已經開光了copious travel所有曲,total 750000 AP
回復 支持 反對

第一層 (箭嘴「→」 = 需要1燃料根)

→左:トルコ行進曲
START→中:トルコ行進曲[ADV]
     ...
lll161616 發表於 16-1-2012 23:01

係啵-0-咁如果我簡錯左路去左另一首歌,咁我可以點拎番我原來想拎果首歌@@?
回復 支持 反對

係啵-0-咁如果我簡錯左路去左另一首歌,咁我可以點拎番我原來想拎果首歌@@? ...
jimmg12 發表於 16-1-2012 23:06

咁通常只有開哂你目前個首歌,即係開左extreme,先可以開其他歌

呢種情況當然只限於同一stage的歌
回復 支持 反對

咁通常只有開哂你目前個首歌,即係開左extreme,先可以開其他歌

呢種情況當然只限於同一stage的歌 ...
六神綱 發表於 16/1/2012 23:10

nono,開完1個難度可以轉駄
回復 支持 反對

呢種情況當然只限於同一stage的歌 ...
六神綱 發表於 16-1-2012 23:10

我係諗住開polygon EXT,點知唔小心手快快禁左去FRIENDSHIP果度
回復 支持 反對

記得完成左而家你走緊既路線之後(Devil?)
下一次打完要睇清楚先諗路線~
回復 支持 反對

回正題
樓主既問題已經有人答左你 我不重複了

關於轉呔
的確唔駛開到去EXTREME先有得轉
你每開一首歌既任何一個難度 都已經有得比你轉
回復 支持 反對

Copious travel d歌是否不能傳導?
係既話我就有排先到.....
回復 支持 反對