打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 勇Online〈全新職業 - 超能部〉十足有型裝備搶先睇!

勇Online〈全新職業 - 超能部〉十足有型裝備搶先睇!全新人物肢體動作快樂玩

獨領校園風格嘅線上遊戲〈勇Online〉,係全新職業《超能部》正式曝光之後,即刻引起許多〈勇Online〉玩家佢地嘅熱烈討論,仲不斷表示期待更多有關新職業《超能部》嘅相關介紹。繼上週釋出《超能部》各系列嘅特性同埋武器介紹之後,今次將帶玩家一探《超能部》新職業嘅超勁爆防具裝備。

除咗《超能部》第一手報導之外,為咗俾玩家過個好玩嘅中秋,〈勇Online〉仲同時推出各式各樣得意同埋甜蜜俏皮嘅「角色肢體動作」。

一、「超能部」的裝備造型與特色

◆    功能及時尚兼具的研究服

《超能部》大多從事科學研究相關工作,因應工作需求,長袍式嘅研究服係超能部最普遍嘅服裝裝扮;在服裝功能上,梗係不斷改良,融合各種化學元素,使戰鬥時能夠具備迅速移動功效,仲有強而有力嘅防禦效果。

响服裝外型上,當然亦都不容忽視,合身俐落嘅剪裁,唔單止响行動上有助便利之外,整體造型亦都有別於其他部門職業,巧妙嘅金屬配飾更加有畫龍點睛之效,功能同埋時尚造型完全兼具。

(圖) 簡單俐落兼具時尚風嘅〈超能部〉裝備

◆    超能部高級裝備

未來,隨著玩家等級升高,都可响不同階段取得更高級嘅防具裝備,更吸引嘅裝備,服裝造型上亦相對更加多樣化同有型,透過韓國而家正熱烈進行中嘅測試活動,俾玩家搶先睇第一手裝備造型。

(圖) 有如駭客任務般風格嘅〈超能部〉裝備

(圖) 鑲嵌著許多金屬配飾嘅超帥氣〈超能部〉裝備

二、全新13種人物動作,甜蜜俏皮又好玩!

隨著中秋節活動熱鬧咁開始咗,〈勇Online〉同時推出全新嘅13種角色動作指令,玩家可在遊戲對話視窗中輸入文字指令,展現呢啲有趣嘅動作,並同其他玩家一同互動拍照。13種全新動作包括:<反省>、<鼓勵>、<害怕>、<耶>、<親吻>、<愛心>、<哈囉>、<睡覺>、<生氣>、<拍照>、<等待1>、<等待2>、<臀部寫字>。

(圖) 男女共組愛心~♥

其他更多活動詳細資料,請參閱《勇Online》官網活動網頁

《勇Online》遊戲官網
《勇Online》超能部☍謎中樂‧樂中謎–防具篇活動
《勇Online》中秋節活動(中秋機密任務~兔子仙人的試煉活動)
回復

新動作a_a....好像很好XD

加番幾張圖先

回復 支持 反對

幾時出先得架
回復 支持 反對

好似12月?
回復 支持 反對