查看: 7992|回復: 104
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放5500m星錢40=1000m可換gash點 寵物/裝備/ac

5500m星錢 40=1000m 可換gash點 500m=200gash/500m=巨商商1 1億

放105Lv統戰 (已放)
紋:兔紋
機甲:50c子 85Lv會甲
裝:兔s 80Lv 赤煉s 50Lv白帝s 地殿防左右 魔防左右
稱號:蒼之引道者
92Lv熊護手/功手
盾:90術盾/聖盾 40Lv/80Lv戰盾
背:90lv海盜背 90Lv火神之炎翼
符:小量力符
頭:65Lv大地頭 2個80鬼頭 1個90鬼頭
hkd/星錢 (只限先錢後ac)

104lv米古魔統53% 神lv12lv 11% (已放)
刻紋:鋼紋 貴紋*
稱號:皇家防衛軍 愛情治癒者 樂古賀中秋
頭:80.90鬼頭,聖鷹頭,聖誕鹿角
左右手:鋼左右,泰左右,50星神左右,希格羅左右,迴左右,防左右
上衣:鋼上,泰上,希格羅上,迴上,防上
下衣:鋼下,泰下,希格羅下,迴下,防下
武器:100神武(5k名),元帥劍,96魔攻熊爪,地殿武,海寧武
盾牌:風神盾,大量皇者盾,96物防魔護手
背部:蒼翼,奧翼,凡亞之翼,80赤炎翼,火神翼
機甲:50c子,80c子連証,80機甲,馬仔 機晶2粒都有
變身器:貴族變身器上下左右 海盜變身器下身
hkd/星錢 (只限先錢後ac) 330$/8200m~

寵物:
81粉豬  (已放)
81黃雞 全體爆速 (已放)
91Lv紅雞 (已放)
73Lv智偶  
71Lv星星 全力爆速
80Lv速偶 全速爆力
71Lv籃雞  100力全速
47Lv樂古賀中秋兔 正點

裝備:
火雲頭x1 1700m
妖翼x1    900m (已放)
c翼x1 1600m (已放)
火劍x1 1700m
虹頭x1 1350m

物品:
53支殺水 11m=1
玉兔寶相x1 300m
紅卡x1       150m
死經書30% x11 20m=1

82Lv人族統戰 80% (已放)
60Lv鬼頭 齊技差雷神4,5
5小雙經 大量幸符

1Lv人族ac(5000名)
稱號:愛情治癒者
機甲:85會甲 有20粒會電

以上可以放星錢

全部野你係你先比,唔係唔好+

(~冇心收唔好+~無謂浪費時間)
所有野可以換巨商 商1錢/gash點 你比先 唔信咪+

msn:pcpcyyi@hotmail.com
(中國銀行)<只限
回復

回復 1# bye°↗

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復 支持 反對

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復 支持 反對

回復 1# bye°↗

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復 支持 反對

回復 1# bye°↗

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復 支持 反對

請樓主on msn
回復 支持 反對

回復 6# 迷失-3-

你個msn係咩?
回復 支持 反對

回復 7# bye°↗

KAM._.1314@hotmail.com
回復 支持 反對

回復 1# bye°↗

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復 支持 反對

回復 1# bye°↗

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
回復 支持 反對