打印 上一主題 下一主題
收起左側

分手係好痛苦 哭T^T

關閉 [複製鏈接]
咁衰架個女仔... 呢個分手方法好hurt!
回復 支持 反對

自己諗多D吧,諗得多自己會諗得通......
做返朋友,一路等佢同一路尋找自己愛人
當有一日你搵到個你願意付出更多你就
會放手架喇,吾洗擔心.....加油吧!

Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better.
Remember to let her into your heart,
Then you can start to make it better.
回復 支持 反對

佢琴日走過呢同我講SOR,佢叫唔好嬲,你知啦,我比人嗲,我咩都得,我咪同佢做返朋友,,佢比我同談戀愛果時對我仲好
回復 支持 反對

佢琴日走過呢同我講SOR,佢叫唔好嬲,你知啦,我比人嗲,我咩都得,我咪同佢做返朋友,,佢比我同談戀愛果時對我仲好
cts1997120 發表於 29-10-2009 19:42

聽你咁講佢都吾多值得等...真係安份做朋友算=]
回復 支持 反對

呢d係女人既手段,,開頭對你好令你玩玩下既心都變左真心,,跟住就對你時好時壞~,,最後你就走唔出佢地既魔掌~
點解佢e家對你咁好??佢都只係想利用你做後備,,等佢e家個bf有咩事搵你包底咋~唔好咁傻la你~
對女仔事事聽從只會令佢覺得你係一隻狗,,冇吸引力既男人~
我以前係咁先衰,,你要學懂不要再給女人玩ar...
記住開頭對你好果d都只係女人哄你既[手段],,千其唔好心軟
回復 支持 反對

呢d係女人既手段,,開頭對你好令你玩玩下既心都變左真心,,跟住就對你時好時壞~,,最後你就走唔出佢地既魔掌~
點解佢e家對你咁好??佢都只係想利用你做後備,,等佢e家個bf有咩事搵你包底咋~唔好咁傻la你~
對女仔事事聽從 ...
成仔∼* 發表於 30-10-2009 02:04

又吾洗太極端吧@口@"!

用心去睇就好,吾好咁極端@口@"
回復 支持 反對

25# 成仔∼*

愛情不是遊戲;沒計誰勝誰負;
不用這樣小心眼=)
回復 支持 反對

幾日感情姐
回復 支持 反對

唔係幾日呀 係6個月