查看: 4531|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

分手係好痛苦 哭T^T

關閉 [複製鏈接]

日記:10月15日:
我個日好開心,因為我地去唱K,果時真真係好開心,返到屋企仲起MSN傾計,佢仲問我鍾唔鍾意我,佢話係好鍾意,佢問我:[如果我唔再鍾意,鍾意左某個男同學呢!] 我答:[我會好傷心],果時我都覺得有d唔對路.
10月16日
佢病左,冇返學,佢起sms到話想食糯米飯,一打鍾,我跑去買糯米飯,我去到佢屋企,見到佢病到好辛苦,我真係好心痛,做咩係佢病,我病咪好囉 哭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,佢病左 仲要佢安慰我 我真係覺得我好冇用.
10月19日
佢個病好返,可以返學,放學同佢去街,我見到佢d心情好苦惱,我問佢:有咩野唔開心 佢話:冇!冇!冇 我覺得佢好古怪,想返起15號果時起msn問我果條問題,但願唔係真啦!
10月20日
我果日要足球隊訓練,佢話:走先,我話:哦,後來教練冇返,我就追住佢,我追就追到,但係見到佢同個男同學挽手,我真係想唔到,仲2維眼花,我走過去問佢d野,佢見到我立即放手,我問佢:佢係咩人,你做咩會同佢挽手.佢答:冇呀,男同學問我野姐. 我:冇,你唔好呃我啦,我眼見住同佢挽住手行. 佢:好呀,你都見到,我唔怕同你講,我同你係冇哂feel,分手啦! 我:好呀,分咪分 返到屋企,我一直都起哭,
10月21日
我果日見到佢,真係好火,但係我一到小息就跑到廁所到哭,我真係好愛佢,但佢做咩要這樣對我,我在哭時候,都會想起我同佢d開心記憶,我好想忘記佢,但我真係冇得忘記佢.佢在我腦係一個不可忘記
11月3日

佢今日同佢男友去飯堂食飯,佢地走過呢同一齊食飯,我前女友走左去洗手間,我問個男仔[你係唔係真心鍾意佢] 佢答[下...,你真以為我同佢拍緊拖]我:[你同佢唔係拍緊拖咩]佢:[唔係,我同佢係朋友姐,佢係唔想同你為左佢以令到你自己浪費時間]

我地係有6個月感情
回復

你對個女仔..
的確真心..想照顧佢一生一世咁..
但系..個女仔都..
好衰囉-.-'''
樓主..算啦..
5好因為呢個女仔..
搞到自己..5好開心啦..
你可能搵到個更好的..
回復 支持 反對

無feel就係無feel既啦,呢d事係勉強唔黎既啦,佢無左你,咪當佢唔識野lo=] 早日找到一個更好的吧,
呢個唔去,新既點黎=]
回復 支持 反對

樓主該知愛情…說來便直抵府上
說走便回到北京…分手的確會痛苦
但是比起原地踏步…倒不如自己站起來繼續前進?
愛情的確是萬歲…但絕對不要影響自己的事業/學業…家庭
你的前女友已說無感覺…你還去思念她有啥用
別說你真的還愛她…寧願放開也不要單戀吧

那…若果是我就會放開所有…
連她也變心就別再幻想了!

另外,怎麼會日期好像亂了?
21日分手但是20日就哭= =?
回復 支持 反對

我諗呢啲野應該出現係我同
sv身上/.\,徐左佢有第二個女人!

回樓主,放手放手啦你,人地唔要你,都係因為佢一腳搭二船!
回復 支持 反對

但係我真係忘記唔到佢,返到學校一定見到佢
回復 支持 反對

扮哂野話,只係玩玩下,當冇事(自我保護意識)
回復 支持 反對

因為你不夠膽忘記
因為你不希望忘記
因為你心裡還愛她!
你這樣說只是騙自己(?)
回復 支持 反對

+油啦你~
回復 支持 反對

唔該哂大家,我決定左xx琪會我心中消失
回復 支持 反對