打印 上一主題 下一主題
收起左側

遊戲殿堂專業平放中華英雄港澳Game錢<---呃錢有過數紙為証

遊戲殿堂專業平放中華英雄港澳Game錢<----呃錢

$650=1000萬果d~我已經中左招~好彩係$325~佢中銀acc : 012 6111 0116 577  戶口名 : chen jxxx

回復

報警喇 呢D衰人拉哂佢喇
就係呢D人搞到我地呢D賣GAME錢GA搵唔到食
點解你買錢唔搵我= =
如果你係和平SER
本人幫到你 我都有賣GAME錢100M=115蚊
收哂100M計110
信心保證
回復 支持 反對

建議你報警
回復 支持 反對

老實講3舊水唔多~~我今次係貪心左~~人地110=100m  佢就325l=500m  ~~係自己蠢咁都上當~~3舊水當買個教訓囉~~錢我照樣會去銀行攪手續拎返~~~【在此呼籲各位hkd戰士~~要搵相熟既人黎做hkd買賣】~~唔係後果就好似我咁做笨柒=.=
回復 支持 反對

同埋我已經係各大中華網站貼左佢銀行acc同戶口名~中銀acc : 012 6111 0116 577  戶口名 : chen yxxx<---小心此戶口~~~呃人的~~~遲d post張過數錢比大家睇下~~
回復 支持 反對

各位要小心所有超平賣game幣
回復 支持 反對