查看: 11982|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【武林群俠傳 Online】送您禮品,助您升Lv!

如會員想要以下禮品,請利用Pm功能通知我! 數量有限,送完即止!

藥物 - 以10個計算:
HP藥

(小)百合茹(氣血+175) x10 還有 300 個
(中)百合茹(氣血+265) x10 還有 140 個
(小)養生粥(氣血+350) x10 還有 300 個
(中)養生粥(氣血+525) x10 還有 170 個

MP藥
(小)甘露丸(真氣+175) x10 還有 300 個
(小)青蛇丸(真氣+350) x10 還有 300 個
(小)凝神丹(真氣+700) x10 還有 300 個

裝備 - 20Lv左右:
20Lv 上品倣氣頭      ★★★★★★☆☆☆☆☆☆(+6)

其他:
血魂 x10 還有 200 個
玉魂 x10 還有 200 個
風氣精華 x1 還有 50 個

=== 物品將不斷更新 ===

回復

送呢d 有咩用 ???
回復 支持 反對

對新手有用吧

有興趣請pm , 另外只限 香港和平
回復 支持 反對

送出以下物件:

24Lv 極品紫羽護腕   ★★★★★☆☆☆☆☆☆☆(+5)
22Lv 上品紫羽戰衣   ★★★★★☆☆☆☆☆☆☆(+5)
20Lv 凡品念佛串      ★★★★★★☆☆☆☆☆☆(+6)
20Lv 凡品倣氣頭      ★★★★★★★☆☆☆☆☆(+7)
回復 支持 反對

可惜我唔係你個SER...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

24Lv 極品紫羽護腕   ★★★★★☆☆☆☆☆☆☆(+5)
22Lv 上品紫羽戰衣   ★★★★★☆☆☆☆☆☆☆(+5)
20Lv 凡品念佛串      ★★★★★★☆☆☆☆☆☆(+6)
20Lv 凡品倣氣頭      ★★★★★★★☆☆☆☆☆(+7)

要晒可唔可以?我宜家真係好需要,爛身爛世咁!!

回復 支持 反對

= =我請願你送錢.....窮到死
送50兩~200兩俾我=.=
回復 支持 反對

@pm左你,,,多謝曬
回復 支持 反對

其實樓主既行為我係非常之欣賞嫁
但係送出黎既物品就有少少..................真係只有少少..............廢
回復 支持 反對