打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [改] 傾計xD

關閉 [複製鏈接]
我個人鍾意回post多過開post[[bao_34]]

是但開d 有趣圖既post 得唔得[[bao_31]]
回復 支持 反對

希望如果人流多D就好LU
回復 支持 反對

原帖由 -MING- 於 3-3-2008 20:57 發表
我個人鍾意回post多過開post[]

是但開d 有趣圖既post 得唔得[]

有趣@@

幾好丫,開丫,自貼或者有趣既圖OK
回復 支持 反對

原帖由 -MING- 於 3-3-2008 20:57 發表
我個人鍾意回post多過開post[]

是但開d 有趣圖既post 得唔得[]

E個係常見現象-.-

冇乜野事你都唔會想開新POST

好似造功課
大部分人都係想抄  而唔係自己造一份出尼

這是創造力問題吧...

如果照我咁講
希望版的人是缺乏創造力的一群
你們的藝術 分數高嗎? 我藝術不是C就是C-
小學還拿了一D

其實你地覺得  應該係 做 功課 定係 造 功課

e家玩得單機多....又有d想玩返online
不過玩online都係玩傾計...咁不如去msn?但係冇話題
online就係製造話題畀大家傾計(通常都係關係該遊戲的怪物-.-任務流程等) 如果唔係都冇咁多人玩?

不過好奇怪希望版d人....或者咁講,逄係開房玩ge遊戲 都有好多人傾計
不過升lv打怪個d..組左隊都係各自練功...e個係唔係所有遊戲ge現象???

回復 支持 反對

原帖由 幸運的人 於 4-3-2008 16:33 發表

E個係常見現象-.-

冇乜野事你都唔會想開新POST

好似造功課
大部分人都係想抄  而唔係自己造一份出尼

這是創造力問題吧...

如果照我咁講
希望版的人是缺乏創造力的一群
你們的藝術 分數高嗎? 我藝術 ...

認同@@
但係e+連第一份既功課都冇=]
想抄都唔得-3-

另外話晒希望都係台灣的
如果係香港版
可能會較多人吧(但我不希望有- -粗口滿天飛)

但係希望唔係 冇野傾
只是少香港人玩而己
我見很多台灣人
都一起解任務
很開心的呢

PS..(我視覺藝術科係e次考試  奇蹟有A  全級第5名- -  以前都50-100多名的- -)
回復 支持 反對

版主都唔玩希望了咁樣可難叫人玩希望仲要黎樂古!@@不過都支持大家開多d post!
回復 支持 反對

希望版真係好少人~_~
想知有咩係5SER香港公會架~_~?
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 4-3-2008 19:45 發表
版主都唔玩希望了咁樣可難叫人玩希望仲要黎樂古!@@不過都支持大家開多d post!

我而家玩返希望都冇用

裝又賣左,ACC又俾左人

又吾想再用錢買返D錢買裝[[bao_25]]
回復 支持 反對

夠自己再努力過--
如果希望真係香港開就正
起瑪可以睇得明人地講咩
同埋如果香港代理我諗應該唔會咁多人比人爆ac
除非你成部機都好多毒--
回復 支持 反對

版主!玩game唔一定要用錢玩!玩game靠自己慢慢努力玩上去仲好d!!!因為咁樣先有樂趣!如果一問就神裝升上去咁同外掛的分別唔係太大!我玩game ge心得係零園慢慢玩到高lv都唔好比自己一開始就神裝咁樣就冇左玩game就冇意思!我玩game都係自己玩好少買錢!除左去到必要用神裝階段先會買!大家話係唔係la???只係個人意見!如有得罪請版主多多見諒!
回復 支持 反對