打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [改] 傾計xD

關閉 [複製鏈接]
原帖由 幸運的人 於 17-2-2008 13:28 發表

其實全樂古版都係咁

希望版ge人唔鐘意發貼
有幾個可能性
1.冇野好講
2.唔鐘意發貼
3.自閉兒
4.唔識貼

我自己唔中意開新post架 xD 因為真係冇野好講 Orz

所以都係只會 回post !!
回復 支持 反對

咩而家係改左上限咩!!!可以拎幾多錢????????我試過仲係20e ga!
回復 支持 反對

其實我唔係好識貼圖  加上新年期間又冇乜點影相@_@
回復 支持 反對

其實我想post嫁,but希望d表情都5係發生係個人個到,so有心機post圖-.-
回復 支持 反對

大家多D開POST啦

開多D有意思既POST  加你分
回復 支持 反對

估唔到我同你ge post終於引到隱閉玩家開聲講野-.-

的確...冇乜野好講....有d乜野可以拎尼講?曬裝曬寵?冇可能

玩希望趣事?個個大多自閉練功    一組完隊就各散東西

點解冇野講?因為係希望入面  睇唔到有乜香港人   就算係 佢地都會用書面語傾計(因對手係台人) 個時你都唔會發覺佢係香港人
點解唔係香港人就冇乜話題? 因為生活環境唔同   如果係香港人 你都仲可以問佢讀邊間學校
對近期的新聞有乜睇法等

再加上希望支援速成輸入法不足(大多使用速成)  打字都慢過人 想繼續傾落去都可能已經轉左第2個話題

再再加上  軍團 就算係港團 都未必有話題 唔知點解會咁...大多自閉練功

真        係           冇               話             題         嫁            希             望
因為e個原因 早係1個月前我都冇玩(另一個原因係我部機唔知乜事  10分鐘尼一次記憶錯誤-.-不過d裝唔賣就好曬-.-...)
e個係乜野現象?邊個可以解釋到?

唔知會唔會再引到一班人討論呢-.-

再補充...e個係各遊戲都有ge現象...新出ge遊戲都好多人
但愈出得耐就愈少人玩  愈好玩就可以維持愈耐
希望相比以前 少左好多人...交網友圈子又少了 聊天的空間又縮窄了  各自閉兒更加不用想可以踏出聊天第1步

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 見你咁努力打咁多字,加下你分啦^^

查看全部評分

回復 支持 反對

細細粒版主勁巧人架=3=
好鐘意加分比人=﹏=
回復 支持 反對

原帖由 3355654 於 23-2-2008 19:00 發表
細細粒版主勁巧人架=3=
好鐘意加分比人=﹏=

所有人都想加分
設身處地的說
回復 支持 反對

其實我都想有人加我分xD

其實呢個版俾分設定都好簡單

冇粗俗成份既談話,冇色情,

講下心得,自貼下,有人吾識幫下人,發D新資料既POST呀

我都會加分[[bao_05]]
回復 支持 反對

原帖由 +細細粒+ 於 27-2-2008 23:20 發表
其實我都想有人加我分xD

其實呢個版俾分設定都好簡單

冇粗俗成份既談話,冇色情,

講下心得,自貼下,有人吾識幫下人,發D新資料既POST呀

我都會加分[]

咁係樂古邊個會加你分?_?你會係邊一個區爭取加分?_?
回復 支持 反對