查看: 1821|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

evo 離奇事件

以下情況看似bug...但又不是...有人能解說一下嗎?
圖一:開始了一個多小時,但卻沒選mode
圖二:同時出現兩個蒙古(但兩人都說沒選過 且其他6人都看不到有人選文明)
圖三及圖四:這是4,15b 單看殺敵數沒可能出現的隊伍:亨利五世 聖女貞德 羅賓胡德 精象
而且在我同一隊的朋友輸了後說他們只有200k時已合左象。最奇怪的我最後被踢而死的。但4,15b是沒踢人系統吧= =

回復

4,15b 已列入為禁止劇情檔案,
不要再開來玩了 !
否則只會被禁止使用對戰系統...
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

你個頭像
有點..............
唔好玩呢個板lo
回復 支持 反對

4,15b都禁左- -
有幾離奇都無用
回復 支持 反對

上面兩張圖係1,4黎 (4,15b邊有mode= =)
只係下面兩張係4,15b 而且係好耐之前既相黎

留意圖一,其實1,4係咪有bug,開始左咁耐點解會無選mode?
同埋有時用para好似會無俾石 (顯示gaia送石但資源表上顯示為0石)
圖二又係唔知點解會兩個蒙古...
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

自動選 mode 15分鐘時自動選,
但是自動選 mode 的設定是將 "馬" 指派 到 "Lower Mode",
但若果在那個時候(當馬正在移至"Lower Mode"時), 將馬行去別的地方,
那便不會再自動選mode了

同埋有時用para好似會無俾石 (顯示gaia送石但資源表上顯示為0石)

有沒有詳細的資料 ?
回復 支持 反對

4,15b 係 bug 圖來架
已經 ban 左了
回復 支持 反對

圖一果個係7p渣..呢個bug 係6.12都有al..唔係依家先知掛?!
回復 支持 反對

原帖由 天藍•鯤鵬 於 9-2-2008 13:14 發表
圖一果個係7p渣..呢個bug 係6.12都有al..唔係依家先知掛?!

唔知有咩出奇
我又唔係寫果個 人地用呢個BUG果時我又睇唔到
如果你唔講我又點會知

不過,謝謝上面幾位
果次玩4,15B真係好唔据 5家升唔到仲要快速合兵 原來係禁檔黎= =
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

Evolution Silent fix 1,4 是十五分鐘才對

回復 支持 反對