打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

踢人系統唔止係踢無品人
lag到場主不可接受係可以踢的
就算小小lag 場主覺得不可接受都可以踢
回復 支持 反對

原帖由 ○•神之箭●◎ 於 9-2-2008 18:03 發表
踢人系統唔止係踢無品人
lag到場主不可接受係可以踢的
就算小小lag 場主覺得不可接受都可以踢

你這說法太過勉強了

不如我們以後就照這層的說話,

想踢人?ok,彈一句,你lag到我,我接受唔到

玩完

仲有你打街場有幾多場試過成場唔lag?(唔計唔超過50分鐘個d所謂速戰棄權)
===================================
呀...另外先回應板主的說話
原帖由 小豪仔Jacky 於 9-2-2008 17:54 發表

呵呵 lag不算無品嗎? lag機可以令弓兵加快秒殺近攻步隊
不是無品嗎?:lol

咁相信板主都無品過好多次

他故意的嗎?不是

當時哥攻緊土,我諗team2唔會咁傻玩lag害到自己攻唔到土?

你話有西火,但係西火攻到一半就走左,當時哥仲係條路到同土正面交蜂

回復 支持 反對

原帖由 十兵衛 於 9-2-2008 20:10 發表

你這說法太過勉強了

不如我們以後就照這層的說話,

想踢人?ok,彈一句,你lag到我,我接受唔到

玩完

仲有你打街場有幾多場試過成場唔lag?(唔計唔超過50分鐘個d所謂速戰棄權)
========================= ...

想踢人都要有證據.
無錯,唔會成場都唔lag..一早講明禁lag,你都仲係lag  
踢唔踢個權就係場主到,如果你只lag一陣.又有合理解釋.場主接受到咪唔踢
lag根本就唔係好事,每個人都有佢既標準,接受到就唔踢,接受唔到就踢。
何來牽強?

回復 支持 反對

原帖由 ○•神之箭●◎ 於 9-2-2008 20:58 發表

想踢人都要有證據.
無錯,唔會成場都唔lag..一早講明禁lag,你都仲係lag  
踢唔踢個權就係場主到,如果你只lag一陣.又有合理解釋.場主接受到咪唔踢
lag根本就唔係好事,每個人都有佢既標準,接受到就唔踢,接受 ...

如果真係好似你咁講法,相信無品區個面會幾忙下

10個有8個兵堡都係全禁之類

場主...一唔夠打話踢個案好多,而且好多時d場主都話,

(佢出龜,我忍佢唔到)

但係其實佢又唔係有心,佢只係想玩姐,又唔係無品

係就係踢唔踢由場主話事,

但係有時有d lag係避免唔到(上有說明了)

而且最重要係,故意同無意

就算lag,又唔只單方面受影響,而是兩方面

只要lag得仲控到兵,相信沒有什麼大問題,不能接受的地位相信是連時間也停了

um...另外我想問下你所講的合理解釋....係指咩?

難道是...答(example):我用bt down緊av,但係我老豆又唔比我熄:lol

說笑的,請不要見怪

回復 支持 反對

一.
有得影相吧..場主踢佢係要影相證明
證明到佢有lag就得.

二.
就算佢唔係有心..lag就係唔岩.
無意lag同故意lag一樣係lag.
小小lag同lag得嚴重一樣係lag
決定權始終係係場主到
小小lag的話係控到兵...但係仍然影響到士兵攻擊速度
lag得嚴重的話控兵係會有一定既難度
士兵們會變得遲鈍...幾秒先有反應

三.
我用bt down緊av,但係我老豆又唔比我熄
呢d叫合理解釋? 用bt dl緊野根本就唔合理.
你每次比人話lag你都係用呢個理由?

相信好多人會玩玩下禁錯制 or 其他原因
彈出桌面...咁絕對會出現lag既情況
呢d就係合理既解釋

回復 支持 反對

樓主
我好想叫你食某d野囉
人地禁lag你仲要入去lag
人地擺明唔歡迎你lag啦
一睇就知你唔岩啦
你仲係度強詞奪理
講咁多做咩姐
真係咁唔衰得咪換部08年發行既電腦囉^_^

回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 9-2-2008 18:18 發表
樓主
我好想叫你食某d野囉
一睇就知你唔岩啦
你仲係度強詞奪理
講咁多做咩姐

講得好 仲有 全場係得果個場lag 其他無啵唔好意思
我玩台版都無咁lag啦 大佬呀 換機啦
回復 支持 反對

回復 49# + 47# 的帖子

見到佢講咁多野都無認衰仔就把幾火
呢d人真係
羅黎賤架
我覺得佢會駁我咀呢:lol
本人奉部到底:handshake

回復 47# 的帖子

就如hp更新
電腦掃毒
vista要彈桌面得以保持地圖顏色
電腦中毒
av,bt,fg,迅雷關唔到;P

回復 支持 反對

原帖由 ○•神之箭●◎ 於 9-2-2008 23:19 發表
一.
有得影相吧..場主踢佢係要影相證明
證明到佢有lag就得.

二.
就算佢唔係有心..lag就係唔岩.
無意lag同故意lag一樣係lag.
小小lag同lag得嚴重一樣係lag
決定權始終係係場主到
小小lag的話係控到兵...但係仍然影響到士兵攻擊速度
lag得嚴重的話控兵係會有一定既難度
士兵們會變得遲鈍...幾秒先有反應

三.
我用bt down緊av,但係我老豆又唔比我熄
呢d叫合理解釋? 用bt dl緊野根本就唔合理.
你每次比人話lag你都係用呢個理由?

相信好多人會玩玩下禁錯制 or 其他原因
彈出桌面...咁絕對會出現lag既情況
呢d就係合理既解釋

拜完年回來真多回覆
一:有幾多位場主會真係踢人之前影相證明...
二:我們愈回愈多,看來有點兒離開這場兵堡,反而談兵堡lag機問題..
   當時我可以話係小小lag,因為哥德仲控到兵
三:我只是想是是但但開個例子,看來開錯了,當我沒說過吧- -
   但下面有字反白了,
   相信好多人會玩玩下禁錯制 or 其他原因,其實我玩咁耐都未試過有人用呢d解釋- -

原帖由 馭影靈風 於 10-2-2008 02:18 發表
樓主
我好想叫你食某d野囉
一睇就知你唔岩啦
你仲係度強詞奪理
講咁多做咩姐

先請這位先生/小姐改一改語氣,你講到好似罵戰咁,唔洗咁激動
呀...另外忘記補充返,我不是lag機者,雖然當時係千幾隻兵一齊郁個曷我都出左幾分鐘龜,但我真是看到這事覺得不太公道,才出post
你開場有無先過真係寫到明禁lag但係真係成場無lag過
如果場主擺明唔歡迎玩家小小lag,咁不如自己約fds玩算啦,拉得街場如左實遇到有例外
另外下面的句我不回了,以免慢慢變成罵戰收場

原帖由 馭影靈風 於 10-2-2008 15:25 發表
見到佢講咁多野都無認衰仔就把幾火
呢d人真係
羅黎賤架
我覺得佢會駁我咀呢:lol
本人奉部到底:handshake

再說說我不是lag者 ...(不打了)
見到一d唔公道之事說出來都要認衰仔?
先生/小姐奉部到底,但希望用返d客觀語氣好嗎?
再次請這位先生/小姐改一改語氣,謝
(如先前有什麼回復,態度上有d咩唔係咁岩請見諒)

回復 支持 反對

一.
沒錯...做既人係好少
但係
投訴場主亂踢..往往都會有人證
如無人證..你會信嗎?

二.
小小lag    哥德都控到兵
這只係你既睇法
你認為人地既睇法同你一樣?

三.
禁錯制的確會有