打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

哈哈
條友好kai...係到話lag
哈~~
回復 支持 反對

原帖由 小豪仔Jacky 於 5-2-2008 20:35 發表

sorry 我下面個幾句唔係罵你 係罵樓主
我d象己經沖出哂去架啦 範圍大
精唔精唔係問題
計我所知 唔只2隊象

個時係轉角位,d像會卡一卡,
錯左,認該話係所有兵先岩,e個算係技巧黎,
唔知各位打之兵堡攻1 4 5 8p有無試果
仲有,沖出去?說笑吧,還在路上,
記緊,不是直路,是轉角位,請考慮清楚當時清況再發言.謝

像我都記得仲有1百隻左右,但係希望你唔好只係話,好lag呀!所以出唔到

咁請問哥德點攻土?

還有某層(忘記了)所說的兵堡文明有5成以上

此話不太認同,文明只可以算是3成

再好的文明.也能面對合作無間的對手?

回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

以我所知
波馬西塞都可以輸比中匈土法
回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 6-2-2008 17:31 發表
以我所知
波馬西塞都可以輸比中匈土法

呢樣野要睇匈個個點攪,

你講得沒錯,但最重要都係睇快攻國點樣偷襲對面,而中土又點同法配合封實波or同匈奴合作匈奴盾

我曾經見過有人2百隻匈奴騎都爆唔到1個未帝中國得40隻守城的人

所以就算點打都好, 2team都盡量速決波c

唔係後期就好惡打

所以用匈奴個個係好重要

回復 支持 反對

香港人很強啊~
廢機廢成咁玩咩aoc呀 我問你呀 成隊都lag
玩乜鬼 我唔踢算俾面啦 我講左全禁 你班廢機仲入黎?
我都忍左好耐啦 現家係我火唔係你火
200象因沖唔到出去就係lag 唔lag? 我恐怕沖左出去n世啦
幫2p啦 仲有2p係土 土耳其係我地唔係馬 你都唔知到咩事 on下on下仲係度做咩?
回復 支持 反對

我笑唔出...E D場面見過N次...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

但係有點過分
哥人 lag都攻得入土
可想用土既人有點.............
回復 支持 反對

原帖由 小豪仔Jacky 於 7-2-2008 13:02 發表
香港人很強啊~
廢機廢成咁玩咩aoc呀 我問你呀 成隊都lag
玩乜鬼 我唔踢算俾面啦 我講左全禁 你班廢機仲入黎?
我都忍左好耐啦 現家係我火唔係你火
200象因沖唔到出去就係lag 唔lag? 我恐怕沖左出去n世啦
幫2p啦 仲有2p係土 土耳其係我地唔係馬 你都唔知到咩事 on下on下仲係度做咩?

不如我問你,你打親邊場兵堡係無個人出龜(街場)

相信你未打過台場,台場有時lag機情況還比個次嚴重都未講野

你自己的藉口還真強

你問下拉人個d邊次有人話全禁都唔會有d 出龜人黎玩

成場兵堡無出龜?你估好似你以前打電腦?

你沖唔出你就火,唔通我比你沖出我就火?

土耳其唔係馬?唔好講廢話啦

同你像衝出有咩關係?

再次提醒板主用個腦諗清楚再發言,謝

好氣d咁講

你又沖出,哥又攻緊,法又同馬車打緊,拜又同日打緊

如果咁都唔lag就真係神技

同1個畫面可以合理,但4面同時進行就難講

回復 支持 反對

good good

唔錯wo~我中意呀

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由