查看: 3868|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩遊戲者.洗唔洗咁??

我平時都係玩開綠亞兵堡果D..

今日玩到悶想睇下有冇其他玩..

入左果間進化

咁人地第一次玩丫嗎=_=..

一入到去就比人話29;P

好無奈..咩粗口都出齊..

打機者..唔洗咁激氣既..

各位大佬..比條生路玩新地圖既行下啦...

無人玩咩地圖都勁的..

我玩其他地圖..遇到D唔係好識既..

都唔會話人...最多都係輸返鋪者...唔係贏就輸架啦..好閒..

一味係咁話人29..29..29..29..

真係好無禮貌!!!

更何況真係勁既打少個都好閒..

比D禮貌..求下各位大哥!!

(跪在地上)
回復

你入咩區先= =?
通常第一次玩...我建議自己同電腦玩場睇下係點玩..
好似進化咁..你同電腦玩下..知道點升..點合..之後再同出面既人玩
就唔會比人話29...
又話姐你叫人教下你點玩..
不過d人都唔洗爆粗掛= =...教下新手都唔得!!?
回復 支持 反對

最討厭果d 人 所以情原同電腦玩好過~~
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

如果電腦識玩你話幾好呢~o~
回復 支持 反對

最憎D人爆粗...
回復 支持 反對

非常明白 開版大 的感受

過去我第一次玩兵堡都是被人排斥

以後就沒再玩兵堡了~~童年陰影 ??
回復 支持 反對

人地話高手同神手入 你就最好唔好入- -   

你想玩第2 d 就搵d佢係話肉手入同新手入果d

咁就唔會比人話= =

不過小心 肉手場的場主 可能係神手- -
(我試過入,之後我同6個人係咁話場主- -最後個個棄哂- -)
回復 支持 反對

其實我第一次玩 都係唔識 但係有個勁好既人教左我玩(唔記得左佢叫咩名 )

佢教我話 你等到有150石先好行去有支棋既地方- -(冇記錯...有3支棋..我記得唔係有水邊果支夙願搵啦- -")

你一開波一定要食一地d兵點食!?  你有兵就出去巡 有到可教你
----->http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3204438&extra=page%3D3

仲有到http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
食蕉連皮 -2 請善用編輯

查看全部評分

回復 支持 反對

咁好睇你果次入咩場
如果人地講到明禁新手之類既野.
你俾人鬧就唔好話人無禮貌..係你自己唔睇清楚入場

我可以教你玩EVO =)
想玩既@我~
回復 支持 反對

- -sor 打錯字(冇記錯...有3支棋..我記得唔係有水邊果支夙願搵啦- -")

-(冇記錯...有3支棋..我記得唔係有水邊果支棋自己搵啦- -")<---(收)正 ↑↑↑↑錯左- -
回復 支持 反對