查看: 5249|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

**最新!三點式事項!已關閉”終極”問卷!請留意新版規**

關閉 [複製鏈接]
近日收來很多會員寄來的pm~相信這個三點式已成為唯美熱門的話題..
今天特別開放投票和問卷去搜集會員的意見~...
(詳細填上問卷~可獲3點積分..)
好多謝..之前投過票和做過問卷的會員每個寶貴的意見
我自己有一個我認為比較好的建議~!希望大家會作最後的投票&填寫問卷!!

**建議如下**

**((以後可以無限 POST三色相既相..而個post要專注一次過 POST哂D三點式相片...~!
標題還要清楚烈明有"三點式"呢三個字~...此兩項是一定要做得到!!
目的係為左真正方便咁多位會員∼...

真係怕會被屋企人誤會上18+網既會員咪唔好入呢個主題既post囉~!
而又可以方便擁有良好態度~用欣賞角度去看三點式既會員!...一舉兩得~!
唔知大家意下如何呢??...希望大家都會贊成!因為我都花左很多心機去思考∼@@”

**三點式事項終極問卷**

Q.1:你贊成版主既建議嗎?

Q.2:如果不贊成的話∼你有更好既建議嗎?(此項只適合如不贊成建議的會員,不少於12字)

Q.3:如果贊成的話∼你以後會遵守這條版規嗎?

Q:4:如建議成立後∼你覺得賞罰應怎樣分配?(必須作答∼不少於10字)

謝謝你既意見~!^^
因為事況比較嚴重~..此投票會在5月尾∼關閉作最後的決定

單選投票, 共有 69 人參與投票
56.52% (39)
27.54% (19)
14.49% (10)
1.45% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

Q.1:你認為應該廢除OR不廢除版規7A?
我個人認為唔好話廢除OR不廢除 將7A改做限制!!
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?(不少於12個字)
廢除OR不廢除有好與不好  不如限制:例如唔好過3張3點式
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個字)
將7A廢除轉做限制
Q:4:如廢除了版規7A,你覺得會令唯美區的影響大不大?
都大嫁 會有人不繼po 3點式 都有不良成分 少量都無所謂

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
[H]黑妹 + 5 感謝參與~^^

查看全部評分

回復

原帖由 josonshiu 於 2007-5-7 15:51 發表
我個人認為唔好話廢除OR不廢除 將7A改做限制!!
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?(不少於12個字)
廢除OR不廢除有好與不好  不如限制:例如唔好過3張3點式
Q.3:如不廢 ...

其實原本我地既版規7A也是作限制的~..
是不多於兩長~..
但[也引起不少會員的不滿~..
今次作這個POST主要目的都是看看睇法的比數~
不過非常感謝你給我們意見^^
回復

Q.1:你認為應該廢除OR不廢除7A?
我認為廢除 7A版規
廢除!廢除之後 maybe many people go Nakuz
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個字)
將7A廢除轉做限制
Q:4:如廢除了版規7A,你覺得會令唯美區的?
影響不大!

評分

[H]黑妹 + 5 感謝參與^^

查看全部評分

回復

原帖由 jeff3548 於 2007-5-7 16:53 發表
Q.1:你認為應該廢除OR不廢除7A?
我認為廢除 7A版規
廢除!廢除之後 maybe many people go Nakuz
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個 ...

OK~謝謝你既意見!..^^
回復

比較少泥...都幫幫手

廢除

令會員更加放心放圖
唔洗就住就住

加大7A既限制
加多幾張

廢除左,應該會多d人貼
因為d人成日貼既都會犯到7A

評分

[H]黑妹 + 5 感謝參加^^

查看全部評分

回復

應該
廢後:吸引人流, 增加本區發帖量, 吸引潛水員駐流, 吸引多d人睇廣告...
將原版規內容改為圖片要有內衣
大,可能會有人挑戰底線, 可能突然多了很多人發帖

評分

查看全部評分

回復

廢除
--------------------------------------------------------------------------------------------------
廢除左之後 我諗會多左d  靚相lo , 亦回多d 人post ,其實衣個係觀點同角度問題 , 色情 與 性感只係一線間    睇你點諗lo  如果睇果個成日諗衰野  咁就算 post d 著唒 3  , 普通一張街照 都可以係咩嫁啦   
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

廢除左   m...... 加多條 禁放AV 女優ge  三點式
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
我諗唔會好大lo  睇 同 post  果個識諗ge 話

評分

查看全部評分

回復

原帖由 [H]l1ch2h3 於 2007-5-7 17:11 發表
比較少泥...都幫幫手

廢除

令會員更加放心放圖
唔洗就住就住

Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?. ...

真係唔該哂你^^
希望快d有答案~

原帖由 儒村 於 2007-5-7 17:11 發表
應該
廢後:吸引人流, 增加本區發帖量, 吸引潛水員駐流, 吸引多d人睇廣告...
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去 ...

你既意見非常好~!非常感謝^^

原帖由 ~007~ 於 2007-5-7 17:21 發表
廢除
--------------------------------------------------------------------------------------------------
廢除左之後 我諗會多左d  靚相lo , 亦回多d 人post ,其實衣個係觀點同角度問題 , 色情 與 性感只 ...

非常好既意見!~
希望大部份既人都會好似你咁諗^^

回復

應該
三點式是特顯她另一的唯美,而不會局限於某一定的程度,令唯美區更添多種的美態欣賞
理智的態度,公平公正的意見改善
壞的影響不大,三點色也可以成為我們年青人欣賞的項目,
好的影響也有,一來讓我們年青人有更大的欣賞空間,二來可活躍我們的頭腦,可加添進一步的
思維,有助腦部發展,我們不是用一個淫邪的觀念去看三點色,而是用一個正觀欣賞的狀態,
畫家所畫的色情成份,也是出於一個另外的欣賞,不是要淫而去畫~

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
[H]黑妹 + 8 精彩意見^^

查看全部評分

回復