查看: 37168|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『亂Online手動更新檔以及詳盡說明方法』

新手請注意
以下為2006年11月4日手動更新檔案
已安裝《亂Online》EP2 PART 2 主程式的玩家需要下載2006年11月4日手動更新檔案

請住【分享】港亂主程式下載
【分享】港亂主程式下載下載《亂Online》EP2 PART 2 主程式再進行以下步驟

[本帖實屬說明手動安裝更新檔案方法,如安裝前已經明白當中要訣並不需理會]

你的電腦有解壓軟件嗎!?
如無的請到WINRARWINZIP的下載點下載
如有解壓軟件的不需要下載
『11月4日手動更新檔案』《需要解壓》
如果你使用的是Internet Explorer瀏覽器請按【開啟】
檔案下載完畢後
如果你有WINRARWINZIP的軟件
應該彈出一個有關WINRARWINZIP的未被解壓檔案

以下的說明是使用WINRAR解壓軟件
應該有2個檔案在內
launcher.exe以及param.ini
如果是的請到桌面或你開啟亂的地方
看見到亂的捷徑!?
如果看到請按滑鼠右鍵按內容按住鍵盤ALT之後按滑鼠左鍵兩下
看見開啟位置!?
如果看見就請複製開啟位置
請注意:部部電腦都有機會唔同
大部份用戶都是(例如↓)
"C:\Program Files\RunUp\Ran"

現在可以返回解壓軟件處
請選擇2個檔案分別是launcher.exe以及param.ini

選擇2個檔案後請右鍵選擇解壓到指定檔案夾
然後,在目標位置貼上開啟位置(例如↓)
"C:\Program Files\RunUp\Ran"

之後按確定
有可能彈出視窗
請選擇全是就沒問題了

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
笨笨小子 + 20 發言-你的發言非常精彩,請再接再厲!

查看全部評分

回復

我跟住你咁做,之後按個game
佢話:找不到d3dx9_27.dll,
可唔可以幫下我啊
回復 支持 反對

你應該係亂檔案當中缺少左d3dx9_27.dll

你試試重裝

如果不行請繼續回覆
回復 支持 反對

我試過好多次啦你可唔可以比你個個亂程式我重安又重安左N咁多次都係唔得呀我比我E-MAIL你SD比我OK?
回復 支持 反對

原帖由 KARY100 於 2006-12-2 12:33 發表
我試過好多次啦你可唔可以比你個個亂程式我重安又重安左N咁多次都係唔得呀我比我E-MAIL你SD比我OK?

OK
你比個msn
回復 支持 反對

我已經係跟住你指示去做嫁啦,
但係去到最後個樹
[選擇2個檔案後請右鍵選擇解壓到指定檔案夾
"C:\Program Files\RunUp\Ran"]
我跟住去做啦,不過你話按右鍵選擇解壓到指定檔案夾,
佢話[在選擇的檔案及資料夾中找不到壓縮檔]wo..
點樣呀???
回復 支持 反對

亂*****私服好好玩有經驗1000倍爆率100倍金錢100倍,新手送300屬性100技能
入e到 la
好好玩嫁 我叫xzxzxz

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
※暗雲之雷※ -40 宣傳私服

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 terry953 於 2006-12-10 13:37 發表
我已經係跟住你指示去做嫁啦,
但係去到最後個樹
[選擇2個檔案後請右鍵選擇解壓到指定檔案夾
"C:\Program Files\RunUp\Ran"]
我跟住去做啦,不過你話按右鍵選 ...

你要搵到你個個資料夾
你搵唔搵到?
唔係部部電腦都係"C:\Program Files\RunUp\Ran"]
仲有應該係無]
回復 支持 反對

原帖由 ※暗雲之雷※ 於 2006-12-10 14:00 發表

你要搵到你個個資料夾
你搵唔搵到?
唔係部部電腦都係"C:\Program Files\RunUp\Ran"]
仲有應該係無]

佢話找不到壓縮檔牙..
姐係搵唔到啦...
我冇估錯只係差呢一小部分,,,就可以玩掛....=_="
我部電腦係"C:\Program Files\RunUp\Ran"嫁..
點算好牙/0\"
我真係好想玩=___="
回復 支持 反對

咁你..
禁右鍵選擇解壓到指定檔案夾
應該有個瀏覽/其他類似既野
搵返你個個資料夾再禁
回復 支持 反對