打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ PS 數碼暴龍01 專屬討論區 ]

拎完巴魯獸,再等雨之果實拎NOSE屎獸,再去熱帶森林拎巴達/比丘
賣極上肉+買一般肉以謀取暴利,就會輕鬆好多

再養飛龍獸,拎招17x攻既屈機大氣系(攻唔高,但出招勁快),去打豆豆獸(之前要狂買藥等補),買50000蚊既東東...

再養忍者豆豆獸,所有能力有300以上+智力400以上(應該會進化做完全,豆豆獸系列)好易養,咁你既飼養員等級就升左架喇
跟住再養d易養既完全體,不斷升等級,咁之後就覺得好易養d完全體架喇!(勁既另計。但我有朋友話,佢9lv果時,曾經不斷練到隻巨雞流汗都練,想整死佢,但都進化左做妖精=.=可見lv的重要)

仲有...有冇高人教我養機械暴龍獸/.\......要求咁高點升...
回復 支持 反對

玩到啦 但係玩個時好快 點可以冇咁快
同埋想問下 我個隻係咩
有隻^ 個身blue gray color
回復 支持 反對

Originally posted by see2005 at 2006-7-8 20:27:

係開始果段影片(升降機果到果段)
咁實三角型,跟住咁star

謝謝,不過頭先搵到ec碼...
點先可以釣魚= =?係唔係要魚竿?
頭先我玩到火炎獸加入果度,之後無地方去=o=”
有咩做?
回復 支持 反對

我down唔到呀...幫幫我呀
回復 支持 反對

Originally posted by 才子 at 2006-7-8 21:37:
我down唔到呀...幫幫我呀

你試下唔用bt下載,
我用http果個下載,4個字都下載完
回復 支持 反對

係http下載左之後要點做呀??
講比我知呀
回復 支持 反對

Originally posted by 才子 at 2006-7-8 22:45:
係http下載左之後要點做呀??
講比我知呀

下載左咪用 PS模擬器 掛個ISO檔黎玩~

Originally posted by waiwai91 at 2006-7-8 21:13:
玩到啦 但係玩個時好快 點可以冇咁快
同埋想問下 我個隻係咩
有隻^ 個身blue gray color

玩果時點可以冇咁快~~??
睇下呢個POST http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2450886

Originally posted by 凍檸樂 at 2006-7-8 21:36:

謝謝,不過頭先搵到ec碼...
點先可以釣魚= =?係唔係要魚竿?
頭先我玩到火炎獸加入果度,之後無地方去=o=”
有咩做?

之後大把地方去..
你會發現有條路通左~鑽地獸挖通左
仲有爛橋整番好又可以通去第2度
你去沙灘 ( 黃昏果時 ) 去到係海會見到有個影游黎游去..行埋去佢會彈出黎
隻野係幫你過去對面~
過到去再行去左上面用條橋番對面再落去沙灘搵番隻野~之後佢會加入

[ Last edited by ho7290 on 2006-7-8 at 11:26 PM ]
回復 支持 反對

滴水點解決架?仲有開心度同下邊個個點加?
我想進化火炎獸呀~
回復 支持 反對

Originally posted by myfunging at 2006-7-8 23:24:
滴水點解決架?仲有開心度同下邊個個點加?
我想進化火炎獸呀~

如果冇錯既話~~解決滴水係要人馬獸加入左先得
人馬獸加入左會開左間醫院~~之後同佢講野揀第1個就得

開心度你讚佢就會加~ 不過教養會減
相反~~你鬧佢教養會加~ 開心會減

不過唔洗鬧或者讚~~隻獸餓你比野佢食開心度就會加 ( 有時教養都會加 )
另外佢要開大你帶佢去廁所~教養就會加

[ Last edited by ho7290 on 2006-7-8 at 11:32 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-7-8 14:39:

4個地點選擇1個
成功的話就+入
不成功的話 請再試多x次
P.S.這個好像沒秘訣的...希望幸運女神能幫你吧=="

我都係唔明呀= =點先叫捉到佢呀
回復 支持 反對