查看: 74706|回復: 678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]

遊戲YY頻道#40447733 - 遊戲YY同步进行
目的系增加大家既互動-方便大家組队刷副本
因為天龙入面个群組人數上限系二十人
咁令到50几个港人要分散系几个群組
因而創立个YY頻道。

加入條件頻道內有說明

利申#你可能會問,点解上到YY到,得咁少人,又或者点解好似个个都人不在?
   首先,个YY系因為愈黎愈多港人加入先至開,所以大家都仲未太習慣掛YY,所以人少些系正常。
   如果个个都見人少就唔掛YY,咁就永遠都識唔哂所有港人,个YY就永遠都系得少少人。

其次,我地不是毒J,大家朝早都要返工返學,放假都會出街吃喝玩樂,大家都有自己既生活,所以多數都系夜晚玩。
   所以,如果朝早搵我地無人應或見YY个个都好似死人咁,唔緊要,等夜晚先再找我們吧。

下戴地址#http://yydl.duowan.com/4/setup/YYSetup-6.8.0.1-zh-CN.exe

經過2~3个月既時間,小弟終於系呢区到榜上有名

當然,唔系單靠我一个人既力量就可以做到啦。
所以由此證明,港人系国服絕對夠玩,唔會話俾大陸人屈機。
(當然只限此服,詳情參考7#)
亦唔怕人地會見你渣,唔同你玩或刷野。

1#國服介紹
2#國服下載及申請教學
3#國服購點教學
4#唯美貼圖
5#生活及副本篇
6#激情戰鬥篇
7#問題回答集中區

【咪以為我地系識左好耐既朋友,其實我地都系國服先認識】
【但依家就Friend過打Band

【國服】

【超級網通-獨步江湖】

【本服最強家族、幫會、氏族宣傳短片】
【亦即是本人現處的幫會】

【國服好處】
【官服經常更新,內容大多是遊戲活動】
【玩家人數眾多,伺服器全天侯熱鬧】
【九十場對外開放】
【遊戲平均,沒有轉蛋,轉盤,真丹】
【玩家實力平均,普遍玩家三至四級石頭,適合平民玩家加入】
【鑑於平民玩家多,因此不會有歧視,而且容易交朋友】

【國服壞處】
【技書格價較高,因為不斷有新玩家加入】
【伺服器人數太多,電腦性能較差可能會造成少量延遲】
【鑑於是國服,所以溝通需要使用書面語】

【目前已經有超過三十位港人加入】
【等級普遍八十級,經常一起刷副本】
【再者不斷有新人加入,新人升級絕對不是問題】
【如果有興趣加入既玩家可以樂古聯絡本人或遊戲直接聯絡接待人員】

【日更接待人員】

【夜更接待人員】

回復

你地仲有几多人玩??可以拉我入群??名:宇智波
回復 支持 反對

回復 665# dannytsoi31

嗯,或者可以去深圳是擔去個銀行開個戶口存錢入去咪得咯。
回復 支持 反對

回復 675# 天龍人仔

跑商無幫貢,不過要用活躍度去換番你跑商既金,活躍度刷各種副本會增加,不過遲D會封商,全部唔比跑商,不過會出新副本賺金彌補
回復 支持 反對

而家有   之後好似會取消  唔知堅堅
回復 支持 反對

跑商仲有冇帮贡同金赚?
回復 支持 反對

自己重新练一只号  慢慢上石  好似以前玩天龙咁  好有成就感
回復 支持 反對

Isaac申左入幫
回復 支持 反對

回復  dannytsoi31
點講呢
一句講曬 唔好輕易相信任何人士
我唔敢膽保我地港人國服玩家之中有無騙子的
總 ...
小鬼長大了 發表於 1-3-2014 20:29

除左暢易閣

國內著名線上交易平台5173同uu898都算係安全
係有客服做中間人交易 安全好多 同埋有資料清空服務都算係叫做安全既
回復 支持 反對

回復 670# tang985
跑商  基本做2個幫任就得
本人中意做擴張  唔係去門派 就係去錢莊 或者去城送信 或者直接原地入工埸
5分鐘唔洗做完   跑8次跑 有成88金  如果你一個月都跑  加埋星期6  
一個月有成3千金   獨步江湖個區  金元比率 大約1:1-1.1
回復 支持 反對