樓主: Clarence1224
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]
不過全3已經好勁@@
全4帶3刷野吾洗愁
全5就....拎去激情
水爺 發表於 26-6-2013 10:11

國服全5已經係大神級別-.-
    講開激情, 呢個月天外日打夜打, 我最近都有幸入到一個世族, 宜家擁有潮京城, 每日獲發132金紅利+初級勾天彩, 打4城可以開專屬寶箱拎D唔綁嘅綴元石, 好肥!!!
回復 支持 反對

回復 8# gdwilliam
港服一隻全4可能無存在感  就算有打架可能你連執死雞都做唔到  
因為個個56石 就算你話刷野都未必組到人
但國服一隻全3已經好好  最起碼刷野完全無問題
打細架 大架都得 因為你身邊大把都係3石人
當然你全3想做主力就難少少  
起碼要全3極限-全4就做到中堅  全4極限已經做到主力打手
唔好比17173個大神訪問呃到  
其實比佢17173訪問個D 全7  76石大神  都係百幾個區入面 個個門派最強
正常火爆紅區 全6已經係傳說存在  全5已經係大神  全4就係主力打手
國服一隻全3 計埋你直接元店買64粒石 都係2萬幾元 大約600幾蚊
計埋曬你收裝  1千蚊左右已經可以好激情
基本上 齊左10粒紅寶 執好攻裝就夠  抗閃身 慢慢上都得
你有番一身全3 或者半3 你行去刷野個道 基本瞬間就有人邀你
凌晨12點後照樣激情
回復 支持 反對

回復 11# jerryyeung819
我買元寶 都係92蚊4000元   你係咪係51平台道買元嫁? 100蚊8千元?
回復 支持 反對

回復  jerryyeung819
我買元寶 都係92蚊4000元   你係咪係51平台道買元嫁? 100蚊8千元? ...
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 10:51

淘寶官方直沖大約係91-92RMB=4000元, 我就買開工作室果D元寶票, 100RMB=4500-4700元...
搵下5173你就可以見到有D區係100RMB=6000-8000元, 但都係D工作室嘅元寶票....
回復 支持 反對

回復 14# jerryyeung819
唔知點解依D我覺得唔係咁穩陣 驚比人昆咁 不過又真係吸引  同樣既錢 多咁多元寶
回復 支持 反對

唔知點解依D我覺得唔係咁穩陣 驚比人昆咁 不過又真係吸引  同樣既錢 多咁多元寶:funk ...
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 11:00

咪拎1舊去試下囉, 其實上得淘寶買都會有D保障, 如果唔係就唔會有咁多人係淘寶訂野啦, 我都係試過一次覺得幾好又平, 從此就幫襯佢了. 我今個月入咗3000RMB左右, 好笑嘅係佢一有元寶就有人通知我, 好似VIP咁
回復 支持 反對

回復 16# jerryyeung819
你依家個區幾錢 幾多元寶阿?  係唔係都係支付寶比錢?
回復 支持 反對

你依家個區幾錢 幾多元寶阿?  係唔係都係支付寶比錢?
小鬼長大了 發表於 26-6-2013 11:08

我係華南一區 桂林山水服, 我係用支付寶入點, 即係130HKD=100RMB=4500YB-4700YB
回復 支持 反對

我想問個度一粒三屬幾錢
gdwilliam 發表於 25-6-2013 23:53

我自己會直接元店買,事關無轉蛋,所以玩家賣都唔會平得好多。

另外,我地呢區大約一百三十港紙買到四千元寶多少少。

回復 支持 反對

我地依個區最強家族既最主要打手之一
佢其實都係半5半6石 四修天龍
但已經係我地依個區首屈一指既大神人物
所以話 其實全5已經係大神
因為實在太多玩家係無石 半身3石 全3石 34石等等

回復 支持 反對