收起左側

[其他] [18年5月23日更新][歡迎提供資料]X服情報集中帖

回復 19# Donago
1. 人流方面有待查證
2. 我之前試過打任 就冇delay
但vs似乎有少少
但冇美服delay得咁緊要
起碼畫面係順暢先
3. 都係有待查證 但因為係巴西服 所以我諗唔好expect有幾多亞洲人
如果真係想見多d亞洲人既 我諗直接玩中文伺服器會直接d
千億之前都有提過一個 係最近開既
只係我未得閒去整理d資料 所以未post出黎orz
link如下 :http://www.grandchase.cc/

回復 20# 霸哥
嗯 咁可能係個別問題
又或者已經更正番
點都好啦 都多謝你提供資料先lol
回復 支持 反對

回復 21# 小雪冰

我地玩緊你講果個呢個X服
你想要更多資料可以問我 我可能會知

呢個SER人數唔多, 但幾乎全部亞洲人, VS冇DELAY
但缺點係個MON好細, 較大唔倒, 全屏既話有機會HAND
雖然地圖有漢化, 但介面都幾"NOW". 只可以係聊天室同遊戲入面打中文
一開始全部角都用得, 而且39Lv起步, 有哂4轉. 有200點送.
莉4, 克2 要用錢買 分別係30 Rmb 同 25Rmb. 或者入面既 900 Cash
充值方面係 $1 Rmb = 30 Cash
升LV係靠VS, 或者洗南瓜戰, 基本上都幾快, 反而打地圖好慢
個X服似乎係大陸公司開既, 所以應該都算穩定
但最吸引我既只係VS唔會DELAY

評分

參與人數 1樂點 +20 Bravo! +1 收起 理由
小雪冰 + 20 + 1 非常感謝lol

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 22# Donago
太感謝了~ 這樣省卻我不少搜集第一手資料的時間
如果我想要多d資料既 就拜託哂你啦lol
順便搭單 個ser有冇出投能樹?
同埋呢個ser係咪姐係呢個ser黎架?
(我未dl落黎 唔知係咩樣-.-)
Thx@@

話說全部角都用得、vs冇delay、一開始就有39lv都幾吸引
的確 對主打vs既玩家黎講 唔會delay呢一點幾重要
我琴日係resistance試玩左大約6場
每場都會有d delay
所以我諗呢個ser唔太適合玩開vs既玩家

另外
各位知道呢個情報帖既存在既朋友
不論係咪樂古既會員
都希望大家可以廣傳呢個帖
我想多d玩家有機會接觸X服同互相交流
咁可能幫到X服提升人流都唔定
非常感謝~
回復 支持 反對

回復 23# 小雪冰

技能樹出到羅納。
(愛/樂/莓/拉/萊/羅)論壇版主話會繼續更新, 唔知真定假啦。
而且我唸 銀絕惡魔 應該唔係呢個SER,
因為個SER入面完全冇提過 銀絕惡魔。
不過都好, 如果出新SER又有多個選擇試下。

以下係遊戲載面:

登入畫面

登入畫面

登錄畫面

登錄畫面

選SER畫面

選SER畫面

地圖副本

地圖副本

練習室

練習室

對戰介面

對戰介面

評分

參與人數 1樂點 +20 Bravo! +1 收起 理由
小雪冰 + 20 + 1 太感謝了 連圖都有

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 24# Donago
我諗應該係同一個ser
因為兩個開發者個名開頭都有逆天兩個字
同埋任務選擇畫面左上角 顯示大陸名稱既框架係一模一樣

感謝提供畫面&資料~
話說我見fb gc冒險者旅館入面
有部份既玩家話呢個ser好lag
唔知係咪個別問題?

官網果3條下載link我都用唔到
睇黎未咁快可以我自己dl隻game落黎慢慢試-.- sosad
回復 支持 反對

GC TITAN(1) google同opendrive都裝唔到
我pm我email比你send比我啦咁
唔該晒
回復 支持 反對

回復 26# 絕緣體
hotmail同gmail都唔比我sd
我岩岩up左上百度 (http://pan.baidu.com/s/1bnEq6Ph)
之後我再試過dl都冇事
所以唔會有病毒問題架啦
回復 支持 反對

!   C:\Users\Downloads\GC Titan (1) (1).zip: Unexpected end of archive
!   C:\Users\Downloads\GC Titan (1) (1).zip: The archive is either in unknown format or damaged
淨係呢舊野解壓唔到LOL
回復 支持 反對

回復 28# 絕緣體
http://pan.baidu.com/s/1kTvdsVH
惟有咁樣拆開哂成個file既檔案比你啦
咁樣應該ok掛orz
回復 支持 反對

都係唔得.算啦我放棄
回復 支持 反對