打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 逍ser打交之聖獸山大食會

槍狗你收撚皮啦 你自己話拍片 拍撚左去邊?你地一輸交就話無開制錄片 講出尼笑撚死人咩 ...
200863 發表於 20-9-2014 12:41

我拍片一定要放出黎架,而家同你計住數,睇你到下年,有幾多條片可以拎出黎比人睇,
唔好半夜3點先黎吹雞哎打交拍片,我地唔係你呢D雙失肥狗,我地有工返要訓教
回復 支持 反對

求槍狗快手擺片你人少想嬴 慳d啦
回復 支持 反對

跟住主人升野都搞成咁 比盡我地做輸家咪55波 你唔齊人都無得嬴 你唔齊人會企福地多過10min先同我講啦都係既 你地一見我人多 你地就成班企撚晒天外扮樹 叫惡鬼係隔離幫你手 算閪數唔該 你班族友都知你條槍狗有d咩料
回復 支持 反對

本身我就想整條槍狗之死既但糸你d ec唔知係咩唔想補你定補唔起 鑊鑊點到你名 都3秒收皮 3秒收皮 想整都整唔起啦 你要死百鳩幾次先整到條幾分鐘片 最重要你條友唔齊人都唔會企係逍ser爆喇叭 唔夠人就出天外扮樹 你咪話無咯吊
回復 支持 反對

跟住主人升野都搞成咁 比盡我地做輸家咪55波 你唔齊人都無得嬴 你唔齊人會企福地多過10min先同我講啦: ...
200863 發表於 20-9-2014 13:30

講就冇撚用既,歡迎大家黎逍SER睇吓天國狗點威,
睇吓天國狗係咪口中既咁撚勁

PS:尋晚條片幾時放出黎呀?
回復 支持 反對

6月7月8月我爆左2000個喇叭大把片擺
回復 支持 反對

人爆喇叭 你爆喇叭 我爆喇叭比你點名就頂到10秒 你比人點名 3秒都比多你
回復 支持 反對

冷漠狗得把口,死正把口當嬴既人,無懶之中既廢人天個,逍遙SER有佢黎D咁既人就真係無野玩了
回復 支持 反對

6月7月8月我爆左2000個喇叭大把片擺
200863 發表於 20-9-2014 13:35

爆得喇叭多就贏左,唔怪得你地成日話贏我地啦,講出黎都唔經大腦 =.=!
回復 支持 反對

人爆喇叭 你爆喇叭 我爆喇叭比你點名就頂到10秒 你比人點名 3秒都比多你 ...
200863 發表於 20-9-2014 13:36

就算我一秒就死又如何,剎盟打贏你地先係主要,玩個人英雄,你返去玩單機版啦
回復 支持 反對