打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 50萬血啦OAO!!!!

覺咖
所以我一直都3孔中
4孔仲喺吉
3孔極限  我仲味搵到之前唔會尚4孔
回復 支持 反對

回復 21# cth45678910

等緊您張屬圖呀 哈哈  我都換左杷96神 汁得7788 差石仔 血量同屬攻比起之前差好遠:lol:
回復 支持 反對

屬圖遲下先
搞埋子女先再post#3
回復 支持 反對

屬圖遲下先
搞埋子女先再post#3
cth45678910 發表於 19-9-2014 14:25

期待啦O_O 樓上兩位大爺
回復 支持 反對

子女我都未搞 您post我又post><
回復 支持 反對

見到個遊龍卡咁頂隱咪玩下囉 其實有咩所謂 加多14%血限數值靚D咪重好~
本身出左4孔80組都變左質LU 你 ...
南官彩兒 發表於 19-9-2014 02:05

只能說是時代變遷 如今是冥晶真元的時代 冥晶+橙真元就是贏家{:15_778:}  不論組別{:15_766:}
不過個人認為 40-80組係講堅持{:15_777:}  堅持係限制之下突破自己/達成目標{:15_776:}
上4孔 少左一份堅持 食真丹 又少左一份堅持 用百兵開血限 再少左一份堅持 用百兵著90裝 幾乎無晒堅持 升102/119 89078
以前丐雕紋全4 連外攻 會心 內防都係4LV 堅持全4 而家逍遙4帶5又全5雕 沒貞操了{:15_747:}  
每個人堅持既程度唔同 隨之定位亦有所不同 不過都無所謂既 只要名乎其實同唔自大就得(我唔會叫逍遙做全4
回復 支持 反對

子女我都未搞 您post我又post>
峰囝0_0 發表於 19-9-2014 17:23

好丫  我都想睇你張屬圖

只能說是時代變遷 如今是冥晶真元的時代 冥晶+橙真元就是贏家  不論組別
不過個 ...
楓 〞 發表於 19-9-2014 19:30

3孔既極限 喺我停80組既原因
神劍隻武當喺令我決心超過
依家就變左籣興 80組最尾果個屬性
我相信我5帶6一樣做到同樣數值
3孔之路 孤身走又如何
最重要喺 3孔先喺真正既80組

期待啦O_O 樓上兩位大爺
南官彩兒 發表於 19-9-2014 16:21

血量超過你應該好難...
但求其他數值過你
不過對你既4屬數值相當有性趣知道
回復 支持 反對

我都開始搞緊隻80組。到時大家一齊玩下
回復 支持 反對

反而我真正想既係 合SER可以一齊玩=.= 依家80組零零丁丁都唔好玩...
回復 支持 反對

好丫  我都想睇你張屬圖

3孔既極限 喺我停80組既原因
神劍隻武當喺令我決心超過
依家就變左籣興 8 ...
cth45678910 發表於 19-9-2014 19:42

其實無咩真唔真正 如果要跟以前一樣先叫真正既 首先就要拆晒D冥晶(失平衡既核心 之後就係計埋石既真元 再有龍紋 附體...等等等等{:15_765:}
只能說你既堅持值得我佩服{:15_773:}
不過最不得不褒獎既係 一眾堅持玩ON9 G1代理既港服死城天龍既玩家{:15_745:}
回復 支持 反對