打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 話說電鋸可能準備要量產,大家點睇?

關閉 [複製鏈接]
回復 10# chanko898

佢地班人冇主見:(
回復 支持 反對

回復  anthony0222

你都好D啊,起碼有D人聲都吾聲就比負皮,家下D年輕人真係...我個標題都好明確係(可能)吾 ...
chanko898 發表於 14-9-2013 14:13

好彩我唔多習慣即刻比正/負皮 xd
回復 支持 反對

入解碼完全唔出奇,
有版你睇
回復 支持 反對

據韓服玩家說中電鋸奇低...
回復 支持 反對

我不在乎是否稀有  只在乎自己擁有
量產咪量產    鬥鋸
回復 支持 反對

個人看法係 對自己唔係好消息 亦唔係壞消息
因為反正我唔會抽中亦唔打算投入太多資金去抽
而我覺得比多D人擁有唔係一件壞事 好過比果班一早抽中既人獨大
玩CSO要明白一點就係 無論使用者幾廢幾無能
只要佢有幸抽到神兵 神兵就係屬於佢 並唔會因為佢用得太差而被系統沒收
所以讓多一點人擁有都係一件好事
原因係本身有既人 佢地都有質數嗎? 唔覺
讓多一點人擁有 起馬 多左劣質既電鋸玩家 同時都會多左優質既電鋸玩家
為左成全能看到多一點的優質電鋸玩家 讓更多劣質玩家擁有唔係壞事

但如果分析屍3場的性價 我認為狙擊槍較優於電鋸
因為我傾向將長槍 手槍 刀 3種武器同時使用
得分技倆都較靈活同變化多 而且任何距離都可以得分

但電鋸只係令對方較難殺自己 要一直爆頭難度反而比長槍高
加上電鋸要打到高分 常見的例子係->意大利3F凌空切槍
水路賣隊友等等  但下場係比無鋸既人踢
通常我都會禁F4既 不過其實就算以人類身份立場
電鋸被踢係對自己有利 同電鋸隊友一齊係弊多於利
例如佢守水口不斷彈屍 令小屍無法入水
而且相對少左一把槍支援 而電鋸伏係你身後就更危險
又或者係以人多打屍少既情況 佢又將隻屍彈來彈去
本身容易的事變得困難了
回復 支持 反對

回復 16# Charlie1012

你所講既(9招)我大多都無做過,我就算守水都吾係守水口咁狗咁沒品,醒目既都係等前面班雙子/閃0(成日沖去死個班,比人殺就9踢人,又吾比d屍入泥一齊分享自己係到慢慢玩,但係又殺吾到屍)死清光先用鋸開5同6技直沖全死
回復 支持 反對

愈覺得CSO好有執粒feel~~
nuxy 發表於 13-9-2013 23:54

cso開左2年個時d人都係咁講,但5年都未執粒
回復 支持 反對

近排先收左個電鋸帳無耐,估吾到咁快就要量產化,個人覺得收完等同無收一樣無乜價值

資料來源:巴哈 ...
chanko898 發表於 13-9-2013 13:04

ks電鋸本身就破坏左game個平衡可以彈c遠過shotgun,left click又咁高改.
回復 支持 反對

回復 16# Charlie1012
電鋸爆頭難?你實玩得電鋸少
回復 支持 反對