查看: 3414|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 求大家評評理

一日。我玩緊流星自由。某位人兄(唔公佈名字。唔想距名聲受影響)因為輸左,就話我屈2技。之後我轉返新安洲,距話我等距氣.之後我轉劍瘟,距話我屈距刀速.
然後我同距嘈左起身 ,然後我用流星自由同距玩。冇屈距2。之後WIN距。距話我等刀狗 然後我就話:玩刀。梗系有一個人出刀先,一個人出刀後。然後距要我換劍西同距劍西玩。然後我表明我反對。因為我唔識玩劍西,完全唔熟,距系要逼我玩。。我就質問他:我用我識用既野VS距識用既野。大家都洗OC點。系咪好公平、然後距就系甘話有種就玩劍西,之後又用各種言辭處處逼迫我。我反駁 他就用下下下唰我頻 然後我逼於無奈 只能用劍西VS距劍西。我途中比距返甩7次。但系最終都系我贏12:8。。。。然後距就以此為契機,系甘問我:(比人返甩7次。好意思話神?垃圾) 然後我用好清晰既言辭回答:(尼D系熟手同唔熟手既問題。最終結果都系我贏)  但系他卻次次用尼個話題逼迫我。還屈我話:(扯開話題) 我明明已經用好清晰既言辭回答他。。。最後,我要求用我識用既機體VS距識用既機體。他卻話:我OFF 聽日先黎打X我 還辱罵我垃圾。我從頭到尾完全冇對距做出粗言謂語或者針對性言辭。他卻處處用垃圾。XX 之類既野打擊我

最後。同你講返:人有擅長同唔擅長。如果你堅持認為劍瘟系(毫無)技術含量。可以請大家評評理。我講過我地可以公平既玩 你用你熟手既野 我用我熟手既野。大家用大家既打法單挑
同埋同你剛剛果場系我贏。我同你當然心知肚明
求大家評論。
如果尼位人兄要抽刀或者用講道理 歡迎黎揾我
本人Magee
回復

同埋 希望尼位兄弟唔好再問:點解你甘神都比人甩7次

我宜家用(最清晰)既話語回答你:因為我唔熟手西 但系你逼我用西 我只能用 但系最終結果都系我贏 比你返甩到又如何?

當然,如果你覺得對我贏左你不滿。歡迎黎。
我同我既劍瘟等待你
回復 支持 反對

同志認真你就輸了 難道到街上不會看到一樣多的小朋友
回復 支持 反對

條友不嬲系咁 唔洗理
回復 支持 反對

同埋 那位人兄 你問我既野我好清晰回答你 那該我問你幾個問題了

1:G1幾時話劍瘟冇腦?我用劍瘟你點解要阻止?因為劍瘟屈你就話距冇腦,系你問題,請不要將你既思想套到別人身上,用劍瘟系冇錯 你唔比人用先系一個錯。系咪?

2:你口口聲聲話我等刀狗。試問。玩刀尼D野。有冇可能同一個時間一齊出刀?梗系有一個出先,有個後出。根本唔存在等刀尼樣野。你系要話等刀。系咪你個人問題呢?

3:你同我 流星自由VS C機 果一次。你口口聲聲話你出刀先。我出刀後。話我等刀狗。 甘試問。我系咪要沖過去比你劈,你先滿意呢?

5:一開始 你提出同我單挑 我同意。我用流星自由 你話我屈2   我用新安洲 你話我等你氣   我用劍瘟 你話我屈刀速。然後我用劍西。贏你。你又話我比你甩7次 系垃圾,試問尼位人兄到底想點?

6:其實 你成日話:(劍西洗熟手咩?好笑)  我宜家就問你。你一開始用西就識甩刀?就識MCA? 就識SS? 好心你用個腦想下。人 唔系咩野都系萬能。好多野都需要熟練
  就似你熟練劍西 我熟練劍瘟一樣道理。一個識用劍瘟既人同一個唔識用劍瘟既人打 你覺得邊個會贏?

7:你話你所謂既劍西系基本單刀。我同意。但系唔系唯一一種基本單刀。JZ .艾比.劍瘟.能天7劍等等。都系基本 不過打法同用法唔同.如果你認為劍西就系單刀既未來。我唔會阻止你。不過請你不要逼迫我用劍西或者將你既思想套路放在我身上 OK?

8:同埋那位人兄,我冇逼你用劍西。你可以用劍西以外既野VS我。我冇咩意見。但系點解系要逼我用唔熟既也VS你熟既野。你話我驚。尼句野系咪應該我問你先真?
回復 支持 反對

劍瘟打劍西,所以唔公平
回復 支持 反對

回復 6# darkcha

我就冇話距只可以用西。距可以用其他。但系距系要用西。而且還要逼我用。我冇辦法
回復 支持 反對

任何機都需要一定既技術~
回復 支持 反對

7月分 小學雞氾濫季節 無辦法
回復 支持 反對

小炸雞思想
回復 支持 反對