查看: 24804|回復: 72
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [膽小者慎入]歡迎觀賞(已更新,請crystal收回言論)

基於近日有個無聊post話開黎追番我要天地爆擊嘅屬性圖我就心感遺憾咁講
我洗左機就搵唔番張圖,臨時臨急都搵唔到人黎打
咁就e家先發兩張係寒玉谷打兔仔嘅三連爆圖片
根據資深玩家香b嘅資料
打怪傷害係打人嘅五倍
有人要追
5萬1打人爆擊,即係等於25萬5千嘅打怪爆擊
若果有人仲係堅持要打人有5萬1嘅爆擊,我都會搵人得閒再搵人影番張圖

首來一炮

105890+211780+95410=413080(總爆怪傷害)
413080/5=82616(理應爆人傷害)

這是真元後,2千6百毒攻出來的結果

再來一炮

89160+178320+86900=354380(總爆怪傷害)
354380/5=70876(理應爆人傷害)

這是除掉所有屬攻真元後同除左個85符後1829毒攻出來的結果
主菜出場

19668+39336+18008=77012(對手冰抗左)

感謝忠實粉絲的支持=)!!
另非常感謝情怡bb的幫忙~~~
回復

有興趣睇打人多過兔仔
回復 支持 反對

人同兔仔兩回事- -
回復 支持 反對

下,有幾勁,打隻冇防禦冇抗既兔仔,笑大人個好,我打兔50m傷害,打人咪10m
回復 支持 反對

人同兔仔兩回事- -
光云 發表於 10-5-2013 18:42

人地要混淆視聽 明唔明   人地當年話打人爆5萬 人同怪既外內防 抗性 已經好大差別 佢前前後後咁多個post都計晒數出黎 無理由呢條數佢會計少左 一係佢就想掩飾某d事實啦~~~
回復 支持 反對

尼路哥係咪計少左打兔仔係必爆會心?
係要將個數除番2#3
回復 支持 反對

這就是為何我一直不想放圖的原因
放完圖實會有班人又唔肯認數架
打兔仔話佢冇抗冇防,咁我一樣有權質疑cyrstal之前張圖係隻少林除晒裝,冇任何抗勁低防嘅少林
既然呢張圖仲未足以收你嗲,你咪再慢慢等下,呢一發只不過頭盤,慢慢再等下打人嘅主菜啦=)
回復 支持 反對

打兔仔話佢冇抗冇防,咁我一樣有權質 ...
fongkapan 發表於 10-5-2013 18:56

坐定定睇你圖等你收我嗲 班人唔認數你既意思即係泛指所有人講既野都係錯啦 係咪咁既意思?即係你認為既兔仔係好高防 重要好高防下麻?
回復 支持 反對

打兔仔話佢冇抗冇防,咁我一樣有權質 ...
fongkapan 發表於 10-5-2013 18:56

by 尼路哥's theory:

打兔仔假設40萬
打人就有8萬對吧?

一小時後,大家重回此帖吧 ;)
回復 支持 反對

咁你慢慢吹你既水拉尼路哥..
回復 支持 反對