收起左側

[影圖分享] 再戰江湖,強戰回歸永恆冒險

回復 10# zzz3560

進階認證

係對未認證既人用 (通常係諗住拎個AC去賣/唔用點數/有得玩就算既人)
正常既都會已經"進階認證" 因為認證左先可以入點數
因樓主係有入過點既關係 呢一點就証明左佢認證左

已認證既左既帳號係改唔到身份証關係
所以E家先出現好多玩家都...要放棄隻GAME

或者

應該有好多玩家係[申請GASH AC係強制要求輸入身份証]既年代...
(懷念以前申請AC送120GASH = 現在1200)
因為係強制所以都係亂填身份証 之後到E家D玩家唔記得個身份証
到最後得出同一個結論 放棄隻GAME
回復 支持 反對

仲有方法可以升級
留意官網

不過我早已不玩了
回復 支持 反對

回復  zzz3560

進階認證

係對未認證既人用 (通常係諗住拎個AC去賣/唔用點數/有得玩就算既人)
正常既都會 ...
kioik 發表於 31-3-2013 00:04

其實又唔洗咁灰
皆因好似傳聞話有系統強制升級一回事
不過時間就..............
咁米停左隻game一排先lor,又或者試下其他game
反正呢次又唔系del ac,只不過系gash系統無左,用唔到個ac
ac d資料仍然系度的
回復 支持 反對

永恆冒險是我第一隻覺得自己最有成就的GAME~.~ 而且用GE錢又少XD
用一首歌的歌詞:
始終都會退下來 拱手退讓 下降
若拱手退讓 承讓
回復 支持 反對

依次升級..睇黎都好多人中蕉....只好為你默哀....
(我一直都系beanful會員
回復 支持 反對

好彩我傷得早 我好似S3開始玩 果陣仲用緊gash 無玩半年返到黎 合拼 個轉移都過哂期
我印象個帳只係買左火狼 ...
疾風乂軒 發表於 29-3-2013 17:52

我係由S1玩轉左合併就無玩啦現家唔知改左D咩
回復 支持 反對

我既心情都係咁
好耐之前
應該係上年定前年
台灣又要升做beanfun
咁玩左幾年用左好lun多時間
最尾因為無身份證搞到升唔到
回復 支持 反對

想係gc有新既開始可以黎搵我 可以做既就盡量幫你升級 =]
萬事起頭難 遲d想重玩 有個ac坐低都好
回復 支持 反對

回復  zzz3560

進階認證

正常既都會 ...
kioik 發表於 31-3-2013 00:04

送GASH?幾時既事?
回復 支持 反對

回復 19# 柚木共睹

GASH 初出 去到 有第1隻免費GAME出現就冇左
因為個陣隻隻都係月費GAME
佢比GASH既用意係比你免費試玩個D GAME

以前係未改制1$=100點 其實同E家冇分別1$:10點 (只係小左個0.但價值一樣)
開頭1200 -> 800 -> 日數試玩

講多1樣野
其實你睇人地韓國GC入面 要勁多點買1件裝
只係因為HK GASH改左點數上個數值
(HK GC)當時400點1條鍊 實際上係4000點先岩
所以你地睇韓國GC影片個陣 見人地個D點數裝 咁多個數位
你地會覺得好出奇就係咁既原因
回復 支持 反對