收起左側

這三天親身玩後感.?.

好處:

第一  防爆果D都可以打出黎同抽出黎 所以搵星幣基本上無問題 岩岩拍賣就搵左10000星啦
第二  星幣同點數係可以互換  玩家只要有恆心搵星幣 就可以換到點數  
第三  技能連擊 唔曬太多MP  可以持續連擊而唔會因為MP不足  成日打幾下就走
第4   SER好  完全唔覺得會有LAG 同彈機既情況 非常之好
第五  樣樣野都可以換番黎  只係睇你有無恆心去儲
第六  呢隻GAME夾雜左好多 其他GAME既優點同特式   
例如:     一角雙武器  可以讓玩定更隨心所欲連技 ,

分左普通場/限制關卡次數既場  有得選擇   唔洗下下一定要打限制關卡次數既場升LV  但出好野當然 仍然係限制關卡次數既場

每日既活動精選 參與已經有野送  今日先抽左5000星幣 入8強既再送更多好野   另外仲可以落注估邊個羸   買中邊個 最尾會派彩

壞處:

第一  每次打限制關卡次數既場 如果你輸左 都會當你出左一次  所以出親只許勝不許敗 唔係就白白無左個出場機會

跟住暫時都未諗到.....

有咩我講錯 請多多指點/~\
回復

仲有壞處
入副個陣你唔知其他隊員係入副定走人
成日都係出面4個人
入到去得返兩三個

不過整體上都滿足AA
會玩落去
回復 支持 反對

仲有壞處
入副個陣你唔知其他隊員係入副定走人
成日都係出面4個人
入到去得返兩三個

不過整體上都滿足AA
...
鴨仔XDD 發表於 30-10-2012 23:44

係~  不過你未禁F.9都唔計次數 都幾好既如果打惡夢 先黎彈  得番3條友 唔夠打 未F9 都計出場次數就真係壞啦
回復 支持 反對