打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 彩虹島Online: 上「樂」古的快活

我係由公測玩到黎而家既@@
當初公測果陣升到20lv覺得難升
跟住直到去f.2識左個fd 佢又有玩彩既
跟住我又玩番 由F.2玩到而家F.4~
覺得幾開心 又識到咁多朋友仔
有時同班彩虹島既朋友仔出下街幾好啊 而家呢隻game d人仔幾得意
到目前為此本人仲係120lv=.=
想識我既可以係彩島入面搵十分.愛你 歡迎大家黎搵我架

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
櫻之道 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

第一次玩彩虹島既時候,係FD家中玩
不過FD家中玩時覺得好好玩~因佢有成100幾級- -“
之後回到家中都下載來玩,但要由初級玩起
同FD家玩時好像沒那麼好玩       
日日升下升下就玩到20幾,之後就沒心玩下去了…
所以覺得玩一隻GAME要大家由初級玩起,吾系見朋友高級,自己就好快沒興趣

評分

櫻之道 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

之後回到家中都下載來玩 ...
bbq9394 發表於 20-9-2012 23:23

55、同意~要大家一齊玩先好玩~
回復 支持 反對

雖然 呢隻game 都只係玩左一陣就冇玩
因為冇fd 陪我玩 所以悶晒~w~ 放棄了
雖說這只2d畫面 但是我很喜歡那些傷害值
下下都幾千 真係又爽又好睇~ 滿足晒我殺欲 0.<
最後比朋友一個一個咁掉抵,連我也退出了
雖然有些不舍得 但是總好過沒有玩過這只遊戲

評分

櫻之道 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

雖然 呢隻game 都只係玩左一陣就冇玩
因為冇fd 陪我玩 所以悶晒~w~ 放棄了
雖說這只2d畫面 但是我很喜歡那 ...
乂冰之魂乂 發表於 7-10-2012 18:00
之後回到家中都下載來玩 ...
bbq9394 發表於 20-9-2012 23:23
我係由公測玩到黎而家既@@
當初公測果陣升到20lv覺得難升
跟住直到去f.2識左個fd 佢又有玩彩既
跟住我又玩 ...
kuku1997 發表於 18-9-2012 18:41
呢隻game d畫面好得意~
同埋商城有好多時裝慢慢試襯~
平時得閒冇野做果陣就會不自覺咁禁入商城襯衫~
跟住買 ...
ohnovirgo 發表於 17-9-2012 22:45
玩依隻game一段時間
開頭玩係因為角色人物幾令下
之後係入面都識幾個fd一齊升lv.
先無咁悶。。
但依家轉左 ...
icqmsnfb 發表於 17-9-2012 17:41
第一次玩彩虹島既時候,係fd介紹
不過越升越高,發現個game越黎越悶.
隻game又冇乜更新,所以放棄左
不過近排 ...
StaR` 發表於 15-9-2012 16:28
我係彩虹島頭一個月公測既玩家...
最初我玩個陣係係第隻online game轉過黎, 覺得彩虹島online好特別, d人物 ...
TseFungWa_ 發表於 9-9-2012 23:27
呢隻game開頭比到我一種5想停,要狂玩的feel 但係以家上左彩 5係pvp 就掛機,吹下水
日日如是 我都5太想上彩 ...
amaicewong 發表於 9-9-2012 18:14
第一次認識彩虹島既時候...以為會好好升...
不過當升上去既時候...發現自己失去動力...
加上gm又唔理隻game ...
夜βαβγ 發表於 8-9-2012 22:25
開頭玩彩虹島 我對隻game勁反感
覺得好無聊 但係經fd煩完一輪
我被迫玩落去 玩下玩下 又覺得好好玩
之後咁 ...
藍眼Be 發表於 8-9-2012 15:21
本人煉煉,前後用過好多AC~玩時手上AC有燕紅微;魚柳,小妖等AC= =
彩虹島係一個唔錯的GAME,感覺唔風之谷差 ...
dream123 發表於 8-9-2012 12:25
um....
係入左花都之後呢, 以為好難有計傾,
但其實同一班花都癲人日日吹水, 日日爆下d笑料好正xd
mk丫, 臭 ...
游游 發表於 7-9-2012 23:15
第一次接觸彩虹島的是在早前的七星陣活動之中
因為本人要通關既關係
所以對彩虹島進行了不少資料收集
...
godoslaw 發表於 7-9-2012 16:36
係族長既都一定會快樂,就係打家副喇
雖然我地個族唔係好有錢,成日放吹化打家副,高lv既人又唔多x.x唔係好 ...
jackie126p 發表於 6-9-2012 17:57

第二階段:快「樂」的回憶
會員必須先讚好Nakuz HK Facebook:http://www.facebook.com/NakuzHK
再讚好此留言:http://www.facebook.com/NakuzHK/posts/303326293113418
找回自己回覆的相片後讚好,並留言補充你在上述活動中的感想
將有關相片連同留言部份cap圖後上傳並於相關活動帖回覆

抱歉事前沒通知..
回復 支持 反對

回復 支持 反對

amaicewong 發表於 12-11-2012 13:34

ok thx!
回復 支持 反對

活動日期:06-09-2012 - 07-10-2012
活動內容:分享你在遊戲中的樂事
活動獎勵:100樂點
活動形式:在此帖 ...
櫻之道 發表於 6-9-2012 12:52

樂古既快活點止咁小字
從細波波識到中波波再識到婬賤既大波波都唔止50字啦
我記得打怪樓由1樓打到上130死左無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數無數咁多次...下省1萬字
ps 扣100分唔該

評分

參與人數 1樂點 -100 收起 理由
櫻之道 -100

查看全部評分

回復 支持 反對