打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 十大門派深入剖析--------第二期(明教,丐幫,少林)

明教打大交真係咁無能?
回復 支持 反對

點解冇天龍?
天龍太勁?
chanchikai1234 發表於 31-7-2012 11:00 AM

天龍最後一日寫..因為實在太多野講
明教打大交真係咁無能?
倉鼠仔 發表於 31-7-2012 11:53 AM

以上都係小弟個人分析..唔同人都有唔同睇法..只要自己覺得好就OK..
回復 支持 反對

橙色好難睇呀!!!!
-_-v
回復 支持 反對

橙色好難睇呀!!!!
-_-v
笨蛋。琪 發表於 31-7-2012 12:41 PM

而家好無d...
回復 支持 反對

而家好無d...
∼香B∼ 發表於 31-7-2012 12:45

都睇完喇-3333-
回復 支持 反對

其實我唔多同意明教打大交唔勁, 扣怒CD短 對住咩門派都咁有用, 而且只要ec補併到位, 5石up既明教想死都有d難度, 畢竟體.身都唔差, 怒火 烽火cd唔算長, 技能cd更加可以話好短, 即使無怒火 打人都可以好痛。以我已前隻明教為例, 全5帶幾粒6既明教, 出到去野外好多時d人見到你無怒火就唔會理, 反而我覺得呢個係一個優勢。到時專追住人地d比較脆既控場來打, 怒火回完就殺其他派, 續戰力絕對唔算差。
回復 支持 反對

其實我唔多同意明教打大交唔勁, 扣怒CD短 對住咩門派都咁有用, 而且只要ec補併到位, 5石up既明教想死都有d ...
andywilliam1 發表於 31-7-2012 12:52 PM

的確斗轉冷卻短,,係屬於明教一大優勢..不過我覺得明教同天山,丐幫等近攻都係處於比較尷尬既位置..因為打大交果時,好多情況下都會出現一條無形既"楚河漢界" 雙方遠攻係到對射..而近攻一旦想越過呢條界,,除左少林之外多數都係被秒既命運..而指揮果個都會首選衝前左既近攻作集火對象..所以我先會覺得明教係群戰真係唔好..其實我針對既並唔係明教本身..而係整個近攻(除左少林)..近攻打大交果陣就會遇到咁樣既尷尬之處,,進退兩難..
回復 支持 反對

回復 4# hin1012

我想講的是  屬性欄命中數據高不等於技能命中率高  技能嘅命中率 喺唔關命中數據的高低 只關符招技自身命中概率  命中數據 只 在平推上增加命中率
回復 支持 反對

的確斗轉冷卻短,,係屬於明教一大優勢..不過我覺得明教同天山,丐幫等近攻都係處於比較尷尬既位置..因為打大 ...
∼香B∼ 發表於 31-7-2012 13:03

當全部近攻一齊沖的話, 我諗丐幫慕容會更易俾人打吧...我覺得無人理既明教反而係一個好大既優勢
回復 支持 反對

咁剩返4個門派za嘛..無理由最後果日先講得1個...~_~

真心說話,丐幫去到5石以上的確唔勁..呢個係我咁多年 ...
∼香B∼ 發表於 31-7-2012 10:53

話說好多人都打左360大翻身..
BTW想睇長D 特別係天山天龍@@
回復 支持 反對