打印 上一主題 下一主題
收起左側

[砌機求list]主要玩LOL信長youtube睇片

Intel        Intel, Pentium, G860, 3GHz, 2 Cores HD2000, 3MB cache, 65W, 32nm, LGA1155, BX80623G860        $645
K ...
BBCE 發表於 24-7-2012 13:19

老實講,我唔推薦,粒CPU本身就唔多好..而且一樣都係有內顯既..咁不如要APU...理由其他人講哂..
回復 支持 反對

明白:handshake
回復 支持 反對

你癡線?係要頂住上i3做乜
你話人地第日可能升級既話根本冇可能
而且APU可以同amd顯卡行crossfireX
點解唔 ...
ycl2005191a 發表於 24-7-2012 18:52

h61用LGA1155昇級都有難度...你唔知引我笑先啦
回復 支持 反對

955應該好難搵到貨,而且睇片同打機黎講APU的確好D..
s15ooooo 發表於 24-7-2012 10:34

有6450都唔洗晒左佢嫁...apu除gpu之外其他性能又雞...無955用925果d都得嫁...
回復 支持 反對

h61用LGA1155昇級都有難度...你唔知引我笑先啦
aaq1234 發表於 25-7-2012 13:08

唔明就自己理解先
人地出得咁少錢,第日會唔會升級都成問題
而且我講左,APU可以同amd顯卡行crossfire
高登又見呢到又見台灣巴哈/01又見,成班人係要曬多一筆錢買i3都唔知做乜

有評測有計傾,APU可以同HD6450行crossfireX
http://diy.pconline.com.cn/cpu/reviews/1107/2479982.html
係有intel唔係又intel,食煙食懵你啊
同埋我唸用你既定律黎講,socket 1156= socket 1155

知你唔識野幫你整理埋啦
i5 2300+6670<a8 3870+6670/6570

頭盔:Trinity APU有HD7XXX顯卡,但係用FM2接口,如果等到半年既話等下啦
回復 支持 反對