打印 上一主題 下一主題
收起左側

[何服器發佈] <一週年> MWserver - 香港開服最久的完善24小時伺服

點解我入左去3秒之後就彈左呢啲字出黎= =?

回復 支持 反對

回復 31# 十月飄花

很抱歉,昨晚有會員進行server保安的破壞.現已處理.
另外,Mwser remap 的詳情在下

MWser新的一章 - 精靈奇遇(暫名)的玩法。世界唯一的新系統, 更多遊玩原素
http://forum.minecraft-hk.com/thread-18623-1-1.html
回復 支持 反對

Game內的名:JackLo00
年齡:12
你玩左幾耐:岩岩玩
有買game嗎:破解版
為什麼你想加入MWserver?:因為想同多D人玩,開心D
你的專長是什麼?:無
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):冇
回復 支持 反對

我同意一切伺服條文及規則,而承諾保持伺服和諧安全。

Game內的名:Rex
年齡:14
你玩左幾耐:1年
為什麼你想加入MWserver?:我來自馬來西亞 xD 想試下香港的Server
你的專長是什麼?:生存模式強,建築爛。。
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):唔識放==
回復 支持 反對

回復 31# 十月飄花

你遭到hack賬
回復 支持 反對

Game內的名:hunter_samuel
你玩左幾耐:1年半
有買game嗎:沒有
為什麼你想加入MWserver?:
一直想搵一個ser比較有規模,但係我玩親d ser過一排就汁左.
見mw ser咁耐都屹立不倒,就想成為mw的一份子
另外我都想係mw到發展所長,同時學下紅石
你的專長是什麼?:建築
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):建築物都建在別的ser...那ser都關了...so sorry
回復 支持 反對

Game內的名:benko
你玩左幾耐:一排...
有買game嗎:冇比錢@_@同學教我down的說
為什麼你想加入MWserver?:一個人挽好悶...想多D人一齊挽
你的專長是什麼?:一定唔係生存...
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):唔識放相==
回復 支持 反對

Game內的名:CPY
你玩左幾耐:幾個月
為什麼你想加入MWserver?:你的server好似好好挽
你的專長是什麼?:冇....
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):冇....
回復 支持 反對

Game內的名:AmuroRay
你玩左幾耐:年幾
有買game嗎:沒有
為什麼你想加入MWserver?:因為有時玩單機真係太悶,想入SERVER玩
你的專長是什麼?:生存
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):
這只是MINECRAFT裡面3天的成果
回復 支持 反對

Game內的名:sakuraying年齡:17
你玩左幾耐:8 個月 以上
有買game嗎:沒
為什麼你想加入MWserver?: 失戀了 從此無人一齊同我玩minecraft
你的專長是什麼?:養雞-.- 算唔算.. 建築唔靚..紅石唔叻.. 真係無 sorry @@
你的玩mc的貼圖(建築, 生存, 紅石皆可):
回復 支持 反對