查看: 25866|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] Meisters招新血←(會戰手及潛力新手)有片睇=)

雖然本會不算出名,不算強,但係入到本會,我們的好團友,好朋友;而非一隻取分的棋子
所以,我希望各位進來公會都能夠認識到好朋友,好隊友;而非純粹為求打公會戰!
公會戰重要,但係能夠認識到一班知心好團友更重要!
所以希望各位能夠在公會頻道多些發言,聊天,增加自己的存在感!!
入會要求↓
1:良好品德
2:良好學習心態
3:至少一台公會戰專用機,並起碼特3以上和熟用
4:友誼第一,比賽第二

同盟公會資訊-陸i團←新生公會
以下是Meisters公會成員的影片分享:
http://www.youtube.com/watch?v=pTfc3BrwMq0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_kJVYMt5SAw
http://www.youtube.com/watch?v=VclqVOqrQjc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K7FsRqPVBwk
注意:
請大家去
設定
遊戲聊天信息,戰鬥信息
公會聊天
加√
以便會長call人打會戰
回復

我以前舊團個名同你個團一樣,但可惜最後解左,^^
希望你地個會 會搞得好啦
幫你推下
回復 支持 反對

我以前舊團個名同你個團一樣,但可惜最後解左,^^
希望你地個會 會搞得好啦
幫你推下 ...
L0uisKin 發表於 24-10-2011 20:29

我係猛虎仔牙
回復 支持 反對

快d入啦a_a
回復 支持 反對

快d入啦a_a
polo00618 發表於 24-10-2011 21:04

係咪exsd=.=
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

以下係我個會收d人.亡爾斯.個會長超無品...我仲有個hermas又係我個會d人..佢話比野人地,人地先入.仲有你邊 ...
kevinken222 發表於 24-10-2011 22:09

新世記sd戰士既說話請不要信.
回復 支持 反對

以下係我個會收d人.亡爾斯.個會長超無品...我仲有個hermas又係我個會d人..佢話比野人地,人地先入.仲有你邊 ...
kevinken222 發表於 24-10-2011 22:09

我驚比人唱,吾次你用改機打會戰,比人唱吾夠人打,厚面皮
回復 支持 反對

好心你喇,如果真係你既人就吾會入我會喇,我比左5個防爆炸!亡爾斯係無條件入我會牙!!神手燕都話你賤,佢話你被張無正圖佢,點知又吾比.賤都吾夠你賤喇!
三更有個人都話你冇品喇!!你有大把賤野我都知!!話反我轉頭??你冇病牙??有病去睇醫生喇
回復 支持 反對

睇完你篇野,笑左lor~個個玩sd既人都知你又賤又冇品架喇
回復 支持 反對