打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] 太陽神再招新血(給走會人士的話語)

唔好成日以偏概全,露卡斯講既野唔代表太陽神立場,太陽神會長幾時有講過要統治呢個會?唔明點解咁都好攞 ...
1443658 發表於 25-1-2012 19:02

英雄真係好文,講出本人心聲,本會會員用詞未恰當,感謝
包容,千言和萬語盡在不言中,萬分感謝
回復 支持 反對

有咁多個方法唔用,用收點
如果唔係強會又點會咁做,係咪先
kaiant1001 發表於 25-1-2012 21:19

我個人無入過三更,唔知實際情況,但我肯定有會係唔鐘意有人成日隨便入會離會。

太陽神會長點解用呢個方法就唔肯定。但我個人覺得太陽神會長可能認為要求佢地道歉之類的辦法並無實質的效用,d人講完之後一樣可以擅自離會,反而收點的方法可以實質上幫助到自己會,又可以防止佢地呢個情況再次發生。(除非佢地有好多點)
    至於係咪強會先可以用收點的方法,我覺得太陽神會長都應該都知道呢個規則其實唔會收到d咩點,呢個方法只是為左讓會員唔好唔經考慮就擅自離會。就好似圖書館咁,遲還圖書就要罰錢,圖書館唔係為左貪你個5毫子,而係為左令你喚醒既責任感,唔好成日遲還書。
回復 支持 反對

我個人無入過三更,唔知實際情況,但我肯定有會係唔鐘意有人成日隨便入會離會。

呢個就唔肯定。 ...
1443658 發表於 25/1/2012 22:15

拿,係咪強會先可以收錢入點我就唔知喇,不過我就認為強會先有吸引力令人比錢先可以入會
其實貴會可以諗到呢d偉論
已經有強會風範,係咪先:handshake
回復 支持 反對

太陽神會長無話過佢個會有能力吸引人地買點數入黎
但只係為左警剔已經入左會既會員
而我自己個人都認為收點係好有效既方法防止會員出出入入公會
回復 支持 反對

太陽神會長無話過佢個會有能力吸引人地買點數入黎
但只係為左警剔已經入左會既會員
而我自己個人都認為收點 ...
1443658 發表於 25/1/2012 22:37

其實能進貢太陽神如此強會絕對係光榮,只可惜小弟經濟能力差
有d野唔使講出黎都知,
好似個個都知太陽神係_會咁囉
回復 支持 反對

我都唔明 人地由頭到尾都無講過自己個會係勁會
點解硬係要係咁屈人?

我想講 單憑一個政策根本唔足以證明個會是否勁會
政策同會戰係分開的
勁同廢係透過會戰得知
管理良好與否先係決定於政策
廢會都可以有自己一套完善既管理規則
無任何管理規則,只要有多的強會戰手,都可以係勁會
回復 支持 反對

我都唔明 人地由頭都尾都無講過自己個會係勁會
點解硬係要係咁屈人?

我想講 單憑一個政策根本唔足以證明個 ...
1443658 發表於 25/1/2012 22:55

太陽神已經公認係強會,唔係咩原來多強o既會戰手就可以係勁會,我又見識到偉論了
回復 支持 反對

太陽神已經公認係強會----你鐘意咁樣玩我無野好講
原來多強o既會戰手就可以係勁會,我又見識到偉論了----當一個會去到咩會都接,都有80%以上勝率,唔算勁會?
當然,勁會仲有好多種定義 我講既只係其中一種
回復 支持 反對

太陽神已經公認係強會,唔係咩原來多強o既會戰手就可以係勁會,我又見識到偉論了 ...
kaiant1001 發表於 25-1-2012 23:04

其實果位英雄係繁星的主要核心人物,能有如此胸襟,本人佩服
無可否認繁星最近多左會戰高手,呢d 先叫勁會,而貴會三更和彈珠
都高手如雲,這些勁會事實誰也不能抺煞,感謝兩位寶貴意見,本會將
努力改善
回復 支持 反對

其實我唔係繁星會員
我係咩會都唔重要
不過 議事論事姐
回復 支持 反對