打印 上一主題 下一主題
收起左側

用彩虹島野換星夢野有意請進

名:馬斯
生技:23Lv(5.40%) 合水.
裝有:
狂頭+2 L9力28 147耐
狂衫+2 L9力30 189耐
狂夾+2 L6力17 L6體13 91耐
狂手+3 L6力18 L6命8% L1魔暴3% 118耐
狂鞋+2 L9速34 108耐

雙屬龍神+2 L1多屬12% L6力22 L6大傷15% 114耐
冰魔霜凍長槍 L2幸3 L2魔4 115耐
卡妙裝全部175耐↑ (無卡妙頭)
彩虹島神秘光劍
稱號有:
幸運之術 聖誕守護者 西部列車的冒險家 貓頭鷹城卧底
上上樹~飛人~ 多面手 酷酷探險者 跳跳王 妖怪征服者 草上飛
繩索舞者 貝西摩斯探險家
寵有:
L14卷毛犬 L8熊貓寶寶 寵已死 AC內有不老草(!)
雜 : 內有42件永久時裝 11個點數表情 技能其它果度點哂左邊果行(命回型)
 水位80格 倉庫16格

-----------------------------------------------------------
有意/想要相請加msn:love95524@hotmail.com
最好留低msn.我個msn吾知點解有人加我 吾會彈野出黎 ;'(

可換星夢貨品/星夢帳號/mycard/hkd (恆生過數)
一律你先 我後 可留家電.113不接 吾信吾好搵我

原帖這裡
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;extra=#pid30820356
回復

推推推推推推推
回復 支持 反對

平放本110男劍督全包$350.吾包光劍$270.單放光劍$150.換CDE點/恆生過戶.密
回復 支持 反對

推推推推推..
回復 支持 反對

$350全部放哂佢! 恆生過數/換MYCARD點數
回復 支持 反對

推推推推推推推
回復 支持 反對

推-_,-
回復 支持 反對