查看: 11338|回復: 14
收起左側

希望可以同咁多位做個朋友呀 ^3^

206948_180928701954975_100001135383258_442346_6064409_n.jpg 269149_203279866386525_100001135383258_565898_1741557_n.jpg 228796_186420411405804_100001135383258_476079_5175640_n.jpg 263797_198531203528058_100001135383258_544202_4726557_n.jpg 252161_212134398834405_100001135383258_596554_8105636_n.jpg http://www.facebook.com/event.php?eid=196792683718756<如果你得閒就幫我讚好我果張啦 我facebook名係:紫菜 可以+我朋友架
記得回帖呀<反白
回復

d相忽清忽mom 凸登?xd
回復 支持 反對

因為有時用i phone有時用相機;P
回復 支持 反對

路過..SUP先XD
回復 支持 反對

路過~~~~~~~十卜令妹仔=
回復 支持 反對

記得幫我去FACEBOOK讚呀><
回復 支持 反對