查看: 22892|回復: 117
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天龍2新SER玩家!!!!!!想識多D朋友想有人一齊升LV就一定要入啦

天龍2依家確家會出新SER 有好多個人會玩新SER
到時一定好多人玩 為左等我地呢D天龍玩家唔洗一個人甘悶
我開呢個POST 等大家天龍2新SER玩家一齊快D認識先:handshake
請留低自己想開個名 玩咩派 大家可以係到吹埋水 如果大家岩傾
可以大家一齊結拜一齊開幫一齊升LV 享受一下天龍!!!!!
同時希望大家玩家守望相助 唔好做埋D冇品野eg搶場 殺人
好啦 等我留低自己個名
冰星     武當/消/天山/天龍(味簡定- -)(我)
往事隨風破碎    天龍
MMLC502 天山(NAKUZ USER NAME)
ming722 武當 or 明教(NAKUZ USER NAME
平凡人/Mister (暫定); 天山/消遙/EC.,
jayshum (NAKUZ USER NAME)
carzylove30 慕容(NAKUZ USER NAME)
笨蛋。琪 慕容 (NAKUZ USER NAME)
梓欣 天山/EC
雨淚 峨嵋
誓殺(ec或者逍遙)
亞窮 峨嵋(NAKUZ USER NAME)
大黑 武當
瀟灑哥 消遙/慕容
擦肩而過 慕容
殺神xanxus  消
夜雨 慕容
唯愛. 星宿
×`誓言  消(nakuz user name)
小飛俠 星宿

大家快d add我msn入m群 已經有好多人入左啦 仲唔快d 我msn係:tf005976890@hotmail.com ADD左之後叫我加你入~快D牙
估唔到甘多人加入 仲有冇人一齊入玩牙
另外我地開個幫好冇?幫名LATE D決定
如果想入幫OR一齊玩  係到留名OR最好PM我啦大家留名個陣 希望copy埋之前留名d玩家再貼埋自己玩家 等人知道有咩人玩新ser
大家多多支持牙!!!
ps bing2590@msnzone.cn
新M群  想玩的自己ADD 已經超過60人啦!!!!!!!!!!!!!
EC可以優先加入~因為冇咩位了
另外有意一齊玩都可入
回復

我又黎參與
24號一起玩新ser,一齊沖lv
另帶幾個生活分身 :lol
回復 支持 反對

我玩牙
好可能 係玩天山la
第2個ac 可能 係ec
回復 支持 反對

我都想加入多d  人玩玩   
名字  未定   門派  應該 武當 or 明教
回復 支持 反對

ming722 武當 or 明教(NAKUZ USER NAME)
希望大家加入加入 大家一齊玩
回復 支持 反對

我都應該會玩,
仲有我想招多4個Mr. Fans 一齊結拜^ ^
回復 支持 反對

大家唔洗擔心la   講左話開新ser la
快d 諗定 咩門派呀    到24 號一起沖 lv 呀
回復 支持 反對

ming722 武當 or 明教(NAKUZ USER NAME
多D人加入牙
回復 支持 反對

咩ser?  叫咩名?
回復 支持 反對

我都玩丫~名就未諗定
會玩新門派-3-
回復 支持 反對